FiiO i1 Apple DAC+AMP - Bontott
-15%

FiiO i1 Apple DAC+AMP - Bontott

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  Akciós ár:16.990 Ft
  Eredeti ár:19.990 Ft
  Spórolás:3.000 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO i1 DAC+AMP (MFi) - 80 cm kábellel

  DEMOKÉNT HASZNÁLT, BONTOTT DOBOZOS TERMÉK 1 ÉV JÓTÁLLÁSSAL

  D/A konverter fejhallgató erősítővel Apple eszközökhöz

  MFi. Made for iPhone/iPad/iPod. Kizárólag az Apple cég szigorú előírásainak maradéktalanul megfelelő termékek használhatják ezt a logót. Márpedig a FiiO i1 minden teszten jól teljesített.

  Az i1 egy modern, elegáns, hordozható fejhallgató erősítő, amelyet kifejezetten az Apple speciális, Lightning csatlakozóval ellátott termékeihez (iPad, iPod, iPhone) fejlesztettek ki a FiiO mérnökei. 

  Az i1 segítségével bármilyen három- vagy négypólusú, 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fej- és fülhallgatót csatlakoztathatsz Apple eszközeidhez.

  Az i1 hosszúkás tokjában két fontos összetevő kapott helyet: egy olyan digitális-analóg átalakító (digital-analog converter, DAC) amely pl. egy iPhone beépített D/A átalakítójánál jobb minőségben alakítja át az iPhone Lightning csatlakozóján át érkező, digitális jelfolyamot analóg jellé, és egy erősítő, amely a D/A konverterből nyert jelet a fejhallgató által megkívánt hangerőre erősíti.

  Az i1-ben elhelyezkedő D/A átalakító maximum 48 kHz-es frekvenciával dolgozza fel a bejövő digitális jelfolyamot, mivel az Apple Lighning Audio Modulja jelenleg maximum 48 kHz-es mintavételi frekvenciájú jelet szolgáltat. Az i1 egyébként akár 192 kHz-es jel feldolgozására is képes lenne, így a jövőben piacra kerülő Apple termékekben megjelenő, nagyobb frekvenciával működő LAM-ok kiszolgálása is zökkenőmentes lesz.

  Az i1 vezetékén lévő távirányítójával hívást fogadhatsz, lépkedhetsz a zeneszámok között, valamint a beépített mikrofonnak köszönhetően akár beszélgetést is folytathatsz abban az esetben is, ha a fejhallgatója egyébként nem rendelkezik mikrofonnal. (Az i1 érzékeli, ha mikrofonos fejhallgatót csatlakoztatunk hozzá – ebben az esetben az i1 beépített mikrofonja helyett a fejhallgató mikrofonja lesz aktív.)

  A csomag tartalma:

  - FiiO i1 DAC+AMP
  - Használati útmutató
  - 1 év jótállás

  Gyártói adatlap

  Kattints ide, ha meg szeretnéd nézni a FiiO i1 lejátszó angol nyelvű oldalát, ahol további információkat és képeket találsz.

  A D/A átalakító műszaki adatai
  D/A átakítás 192 kHz (Apple LAM által 48 kHz-re limitálva)
  Teljesítmény 30 mW (16 ohm)
  Frekvencia átvitel 20 Hz - 20 kHz
  Torzítás (THD+N) <0.003% (1 kHz)
  Jel/zaj viszony (SNR) ≥105 dB
  Fejhallgató impedancia 16 -50 ohm
  Méret 9.5 mm-es átmérő, 45.5 mm hossz (kábel nélkül)
  Tömeg 11.5 gramm
  Csatlakozók MFi Lightning bemenet, 3.5 mm jack kimenet
  A kábel műszaki adatai
  A kábel hossza 80 cm
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz