FiiO E10K Olympus 2 DAC+AMP - DEMO
-20%

FiiO E10K Olympus 2 DAC+AMP - DEMO

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  Akciós ár:31.990 Ft
  Eredeti ár:39.990 Ft
  Spórolás:8.000 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO E10K Olympus 2 DAC+AMP

  Fejhallgató erősítő D/A konverterrel

  Demoként használt, bontott darab 1 év jótállással


  Többé nem kell megelégedned a számítógéped beépített hangkártyája által nyújtott, átlagos hangzással, a FiiO E10K Olympus 2 D/A konverter nagyságrendekkel javítja a hangminőséget. Csatlakoztasd USB-n keresztül a számítógépedhez, és máris élvezheted a kimagasló, 96 kHz/24 bites digitális-analóg átalakító (DAC), és az azt körülvevő, fejhallgató erősítő (AMP) áramkör által nyújtott zenei élményt. Akár egy tetszőleges Youtube videóval és egy átlagos fülhallgatóval is csodát tesz az FiiO E10K Olympus 2, amely teljesen átveszi a belső hangkártya szerepét. A Texas Instruments PCM5102 DAC áramöre és LMH6643 erősítője kiváló párost alkotva teljesíti a feladatát. 

  A FiiO E10K Olympus 2  D/A átalakító minden íróasztal dísze lehet. A kompakt méretű, fekete ház masszív felépítésű. Az impozáns megjelenésű, szálcsiszolt alumínium borítás alatt audiofil mérnökök által kiválasztott alkatrészek alkotnak remek csapatot. A készülék előlapján található Alps potméter finoman állítható, és kiváló együttfutást biztosít a jobb és bal csatorna között, a basszus kiemeléssel pedig adhatsz egy kis plusz mélységet a zenének, ha úgy tartja kedved.

  A digitális zene a hátlapon lévő micro-USB porton keresztül érkezik a számítógépből a készülékbe. Ugyanitt kapja a FiiO E10K a tápfeszültséget is, így nem csúfítja az asztalt a külső tápegység kábelezése. A line-out kimenet a vonali jelet biztosítja arra az esetre, ha külső erősítőre szeretnéd kötni az E10K által biztosított analóg jelet. A koaxiális kimeneten PCM kódolású, digitális jel jelenik meg további felhasználásra.

  A FiiO E10K Olympus 2 elődje, a FiiO E10 Olympus az egyik legjobb ár/érték arányú D/A konverter volt a piacon. A FiiO E10K Olympus 2 az E10 Olympus méltó utódjaként folytatja a diadalmenetet.

  Próbáld ki Te is! Hidd el, érdemes!

  Teszt

  Olvasd el az Audio & Vision Online FiiO E10K tesztjét és nézd meg Youtube-on is!

  Kipróbálási lehetőség

  A termék kipróbálható: iJoe Apple Kereskedés

  Letöltés

  ASIO Windows illesztő (driver) FiiO E10K Olympus2 D/A konverterhez

  A D/A átalakító műszaki adatai
  D/A átakítás 96 kHz/24 bit
  Teljesítmény 200 mW (32 ohm)
  Frekvencia átvitel 20 Hz – 20 kHz
  Fejhallgató impedancia 16 ohm – 150 ohm
  Áramellátás MicroUSB adatkábelen keresztül
  Méret 79 mm x 49.1 mm x 21 mm
  Tömeg 78 gramm
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz