FiiO - Jade Audio JH5 fülhallgató

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  39.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO - Jade Audio JH5 hibrid fülhallgató

  A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márjajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JH5 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

  A JH5 fülhallgató háza orvosi műgyantából készült 0.05 mm pontosságú, precíziós DLP 3D nyomtatással. A bőrbarát műgyanta tartós és könnyű, a fejhallgató viselése hosszú távon is kényelmes. Az esztétikus megjelenést a kézi polírozású, magnézium ötvözet előlap emeli még magasabb szintre.

  A JH5 fülhallgató akusztikai elrendelzéséhez a lényegesen drágább FH7 és FH9 fülhallgatókat vették alapul a fejlesztő mérnökök.
  A JH5 fülhallgató ideális választás a legtöbb stílushoz, a poptól a klasszikusig.

  A JH5 fülhallgatóban oldalanként egy 10 mm-es, szénalapú (carbon based) membrán és 4 lengőnyelves (BA) hangkeltő kelti életre a hangokat.

  A mély tartományért felelős, 10 mm átmérőjű membrán vékony, erős és rugalmas. A JH5-be az FH11 és FD11 fülhallgatókban megismert membrán továbbfejlesztett változata került.  A membrán mozgatásáért a szokásos egy tekercs helyett két (egy külső és egy belső, asszimetrikusan elrendezett) tekercs felel, hihetetlen erőt adva a membránnak a zenei hangok megszólaltatásához. Az állandó mágnesek 1.5 teslás fluxusa az N52 mágneseknek köszönhető.

  Az JH5-ben oldalanként két basszus üreg kapott helyet. A légkamrák elrendezése precízen irányítja a légáramlatokat - beszorult hangok és doboz hangzás nélkül. A két légkamra között közlekedő levegő negatív visszacsatolással erősíti tovább a basszus hangokat.

  A közép és a magas hangokért oldalanként 2-2 pár lengőnyelves (BA) hangkeltő felel. Az UHF (ultra high frequency) minősítésű hangkeltők azokat a hangokat is megszólaltatják, amelyeket már nem is hallasz, csak érzel.

  A mély, közép és magas tartomány hangkeltőiből származó hangok három külön-külön akusztikai nyíláson keresztül jutnak el a füleidhez, interferencia és egymás zavarása nélkül. A 2.8 kHz-es rezonancia frekvencia megegyezik az emberi fül paramétereivel.

  A csomagból kiválaszthatod az ízlésednek és a hallójáratodnak leginkább megfelelő fülillesztékeket a viselési komfort növeléséhez.

  A hangszórók és a lejátszód között egy 392 elemi szálból álló, ezüstözött réz kábel viszi át a hangokat. A kábel egyik végén egy aranyozott jack csatlakozót találsz, a másik végén kéttüskés (0.78 mm-es, 2 pines) csatlakozókkal illeszkedik a kábel a hangszórókhoz. Ha később bármilyen okból ki szeretnéd cserélni a kábelt, a hangszórókat így akkor is tovább használhatod.

  A FiiO - Jade Audio JH5 kiváló hangminőségét a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta.

  A termék angol nyelvű oldalán további képeket és információkat találsz.


  A csomag tartalma

  • FiiO Jade Audio JH5 fülhallgató leválasztható kábellel
  • 6 pár fülilleszték
  • Tároló doboz


  A fülhallgató műszaki adatai
  Frekvencia átvitel 20 Hz - 40 kHz
  Impedancia 13 Ω
  Hangkeltő 10 mm-es carbon based membrán + 4 lengőnyelves (BA) hangkeltő oldalanként
  Érzékenység 111 dB/mW
  Tömeg 7.2 gramm (kábel nélkül)
  Kábel hossza 120 cm (ezüstözött réz, 392 elemi szál)
  Csatlakozók 3.5 mm, 2 pin (0.78 mm)
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz