FiiO - Jade Audio JH3 fülhallgató

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  27.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO - Jade Audio JH3 hibrid fülhallgató

  A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márjajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JH3 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

  A JH3 fülhallgatók háza alumínium ötvözetből készült, precíziós CNC megmunkálással. A kellemes tapintás a kézi polírozásnak köszönhető. A még szebb megjelenés és a tartósság érdekében védő bevonatot kapott a JH3.  A hangszórók hátlapjának rajzolatát a reluxán átszűrődő napfény ihlette. A jobb és bal oldali hangszórót piros illetve kék szín jelzi. Az ergonomikus forma jól illeszkedik a fülbe, és hosszú távon is kényelmes viselést tesz lehetővé.

  A zenét oldalanként három hangkeltő szólaltatja meg. Egy 13.6 mm átmérőjű membrán felel a mély hangokért, és két lengőnyelves hangkeltő (BA) adja vissza a magas hangokat. A házon elhelyezett lyukak a hangnyomás csökkentő rendszer részei: kiküszöbölik a membránra és a dobhártyánkra nehezedő hangnyomást. 

  A hangszórók 0.78 mm-es, 2 tüskés (2 pines) aranyozott csatlakozójánál leválasztható a kábel. Ez nemcsak akkor jön jól, ha megtörik vagy megszakad a kábel, hanem akkor is, ha át szeretnél térni a szimmetrikus kábelezésre vagy pl. egy vezetékmentes megoldást keresel. (Pl. FiiO UTWS3, UTWS5)

  A csomagban található kábel nagytisztaságú, egykristályos rézből készült, amelynek lejátszóhoz csatlakozó végén egy 3.5 mm-es jack dugó van.

  A JH3 kiegyensúlyozott hangzású fülhallgató, amely a mélyeket és a magasakat is kellő dinamikával és tisztasággal szólaltatja meg.

  A JH3 fülhallgató kiváló hangminőségét a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta.

  Próbáld ki Te is a FiiO JH3 fülhallgatót!

  A csomag tartalma

  • FiiO Jade Audio JH3 fülhallgató leválasztható kábellel
  • 7 pár fülilleszték
  • Tároló doboz


  A fülhallgató műszaki adatai
  Teljesítmény 100 mW
  Frekvencia átvitel 10 Hz - 40 kHz
  Impedancia 28 Ω
  Hangkeltő 13.6 mm-es kompozit membrán + 2 lengőnyelves (BA) hangkeltő
  Érzékenység 106 dB/mW
  Tömeg 6 gramm (kábel nélkül)
  Kábel hossza 120 cm
  Csatlakozók 3.5 mm, 2 pin (0.78 mm)
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz