FiiO - Jade Audio JD3 fülhallgató - FEKETE

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: 1-2 hét
  9.490 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO - Jade Audio JD3 fülhallgató - FEKETE

  A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JD3 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

  A JD3 fülhallgatók fekete színű háza alumínium ötvözetből készült. A JD3 megjelenése elegáns, letisztult. A jobb és bal oldali hangszórót piros illetve kék szín jelzi.
  A házban egy-egy 9.2 mm-es, titán bevonatú kompozit membrán kelti életre a hangokat. A membrán mozgatásáról rézborítású alumínium (CCAW) tekercs, visszatérítéséről bivalyerős neomídium mágnes gondoskodik.

  A JD3 frekvencia görbéjét a Harman diagramhoz hangolták a FiiO hangmérnökei. (Sean Olive szakértő csapata szerint a Harman görbe nyújtja az ideális hangzást.)

  A házak félig nyitott felépítése csökkenti a membránra és a dobhártyára nehezedő hangnyomást.  A ház belső kialakítása megakadályozza a felesleges hang visszaverődéseket és az állóhullámok kialakulását. Ehhez hozzájárul a házban elhelyezet, hangelnyelő gyűrű is. A végeredmény egy basszus hangsúlyos, mégis tiszta, természetes hangzás a legmélyebb hangoktól a legmagasabbakig.

  Az oxigénmentes rézből (OFC) készült, 120 centiméteres kábelen elhelyezett, HD mikrofonnal ellátott távirányítóval telefonbeszélgetéseket intézhetsz, amellett vezérelheted a lejátszód vagy az okostelefonod lejátszási funkcióit. Beállíthatod a kívánt hangerőt, elindíthatod vagy leállíthatod a lejátszást, továbbá lépkedhetsz a zeneszámok között, vagy fogadhatod a beérkező hívásokat. A távirányító és a csatlakozó tartós alumínium ötvözetből készült.

  A csomagban mellékelt USB-C - 3.5 mm anya átalakító segítségével akkor is csatlakoztathatod a JD3 fülhallgatót az okostelefonodhoz vagy a tabletedhez, ha az nem rendelkezik 3.5 mm-es kimenettel.

  A JD3 fülhallgató kiváló hangminőségét a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta.

  Próbáld ki Te is a FiiO JD3 fülhallgatót!

  A csomag tartalma

  • FiiO Jade Audio JD3 fülhallgató kábellel
  • 4 pár fülilleszték
  • USB-C - 3.5 mm jack átalakító


  A fülhallgató műszaki adatai
  Teljesítmény 100 mW
  Frekvencia átvitel 10 Hz - 40 kHz
  Impedancia 16 Ω
  Hangkeltő 9.2 mm-es kompozit membrán titán bevonattal
  Távirányító van
  Mikrofon van
  Érzékenység 107 dB/mW
  Tömeg 19.3 gramm kábellel együtt
  Kábel hossza 120 cm
  Csatlakozók 3.5 mm, 4 pólusú jack
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz