FiiO - Jade Audio JD1 fülhallgató - headset

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  6.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO - Jade Audio JD1 fülhallgató - headset - FEKETE

  A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JD1 megalkotásával a profit szerzés helyett arra törekedtek a FiiO fejlesztő mérnökei, hogy a JD1-en keresztül mindenki bekapcsolódhasson a HiFi világába. A JD1-ben így sok-sok mérnökév tapasztalata találkozik a meglepően kedvező árcédulával. A JD1 ideális társ irodai munkához, utazáshoz, több részvevős (multiplayer) játékokhoz és hosszú konferencia hívásokhoz is.

  A JD1 fekete házának megjelenése elegáns, letisztult. Az ebben az árfekvésben szokatlan, kézzel polírozott magnézium ötvözet szerkezetet fröccsöntött cinkötvözet előlap díszíti. A szemet gyönyörködtető házban 10 mm átmérőjű, folyadékkristályos polimer (LCP) membrán teljesít szolgálatot. Az LCP vékony, erős és rugalmas, így ideális membrán alapanyag,  a mély hangokat is kellő dinamikával szólaltatja meg, és a magasakat is tisztán adja vissza. A JD1 frekvencia görbéjét a Harman diagramhoz hangolták a FiiO hangmérnökei. 

  Az LCP membrán mozgatásáért a szokásos egy mágnes helyett két (egy külső és egy belső, asszimetrikusan elrendezett) mágnes felel, hihetetlen erőt adva a membránnak a zenei hangok megszólaltatásához. A házon elhelyezett lyukak a hangnyomás csökkentő rendszer részei: kiküszöbölik a membránra és a dobhártyánkra nehezedő hangnyomásból eredő problémákat.  A hallójáratodba egy-egy strapabíró, alumínium ötvözet hangcső vezeti a hanghullámokat. A JD1 tömege oldalanként mindössze 7 gramm. Válaszd ki hozzá a füleidhez legjobban passzoló fülillesztéket a maximális viselési komfort érdekében! 

  A lejátszó és a hangszórók között kiváló minőségű, oxigénmentes réz (OFC) kábel viszi át a jelet. A kábelen elhelyezett távirányítóval vezérelheted a hangerőt és a lejátszást (pl. lépkedhetsz a zeneszámok között), a távirányító házában rejtőzködő mikrofonnal telefonálhatsz, vagy beszélhetsz a többi csapattaggal, ha online játékot játszotok.

  A kábel egyik végén egy aranyozott jack csatlakozót találsz, a másik végén kéttüskés (0.78 mm-es, 2 pines) csatlakozókkal illeszkedik a kábel a hangszórókhoz. Ha később bármilyen okból ki szeretnéd cserélni a kábelt (pl. egy szimmerikus kábelre) a hangszórókat így akkor is tovább használhatod.

  A FiiO - Jade Audio JD1 a kiváló hangminőségéért megkapta a Japan Audio Society-től a megtisztelő HiRes Audio minősítést.

  Próbáld ki Te is a JD1 fülhallgatót!

  A csomag tartalma

  • FiiO JD1 fülhallgató lecsatolható kábellel
  • 3 pár fülilleszték (S, M, L)

  Gyártói adatlap

  A termék teljes műszaki leírását megtalálod a FiiO nemzetközi oldalán, ide kattintva.

  A fülhallgató műszaki adatai
  Frekvencia átvitel 20 Hz - 20 kHz
  Impedancia 24 Ω
  Hangkeltő 10 mm-es LCP
  Távirányító van
  Mikrofon van
  Érzékenység 109 dB/mW
  Tömeg 2 x 7 gramm (+kábel)
  Kábel hossza 120 cm (OFC)
  Csatlakozók 3.5 mm jack, kéttüskés (2 pin) fejhallgató csatlakozó
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz