FiiO F3 IEM fülhallgató

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  7.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO F3 IEM fülhallgató

  Fülmonitor színes egyéniségeknek - grafén membránnal

  A FiiO F3 fülhallgató lelke egy grafén membrán. A mindössze 0.335 nanométer vastagságú, precízen megmunkált hangkeltő kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Pehely könnyű, mégis acélosan erős, így tökéletesen alkalmas a pontos, telt hangzás visszaadására.

  A grafén membránt egy réz bevonattal ellátott, alumínium lengőtekercs hozza mozgásba. A japánból származó megoldás biztosítja, hogy a teljes hangskála tisztán szólaljon meg, a legmélyebb hangoktól az egészen magasokig.

  A kedvesen csillogó, mégsem hivalkodó, áttetsző polikarbonát ház átengedi a fényt, láthatóvá téve a belső titkokat. A csomagban található piros, kék és fekete dekorációs elemek által a hangulatodhoz és az öltözékedhez igazíthatod a FiiO F3 fülhallgató megjelenését.

  A kényelmes használatról az ergonómikus kialakítás mellett a megfelelő szilikon harang gondoskodik. Az orvosi szilikon alkalmazása higiénikus használatot tesz lehetővé - a mellékelt  3 pár szilikon harang közül válaszd ki a hallójáratod formájának és a zenei stílusodnak megfelelőt!

  A tartós, elnyűhetetlen kábelen egy könnyű, mikrofonos távirányító kapott helyet, amellyel szabályozhatod a zene lejátszás fő paramétereit: beállíthatod a hangerőt, amellett elindíthatod vagy megállíthatod a lejátszást. Okostelefonnal használva hívást indíthatsz vagy fogadhatsz anélkül, hogy ki kellene venned a füledből az F3-at.

  A fül köré helyezhető illeszték fixen a helyén tartja a fülhallgatót, akár futás vagy egyéb mozgásformák közben is. Így téve a mindennapok társává a FiiO F3 fülhallgatót. 

  Ugye Te is szeretnél egy ilyen társat?

  Gyártói adatlap

  A termék teljes műszaki leírását megtalálod a FiiO nemzetközi oldalán, ide kattintva
  A fülhallgató műszaki adatai
  Frekvencia átvitel 15 Hz - 20 kHz
  Impedancia 40 Ω
  Hangkeltő 11 mm-es, grafén membrán
  Távirányító Van
  Mikrofon Van
  Érzékenység 98 dB/mW
  Tömeg 19.6 gramm
  Kábel hossza 1.2 m
  Csatlakozók 3.5 mm-es, négypólúsú, aranyozott, L alakú jack (CTIA)
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz