FiiO UTWS5 2 pin Bluetooth vevő mikrofonnal

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  59.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO UTWS5 Bluetooth vevő mikrofonnal

  TWS, TWM Bluetooth vevő 2 tüskés (2 pin) csatlakozós fülhallgatókhoz

  A FiiO UTWS5 a népszerű FiiO UTWS Bluetooth fülhorog család legújabb tagja. Az újdonságok dióhéjban:

  1. Qualcomm QCC5141 Bluetooth chip. (v5.2, TWM, AptX Voice)
  2. AK4332 DAC chip
  3. Nagyobb teljesítmény (53 mW (16 ohm))
  4. Jobb jel/zaj viszony (SNR): 109 dB
  5. Hosszabb üzemidő (8 óra)
  6. Alacsonyabb zajszint (4 uV)
  FiiO UTWS5 Bluetooth vevő megszabadít a vezetékektől. 2 pines csatlakozóval ellátott fülhallgatód hangszóróit pattintsd le a vezetékről, majd csatlakoztasd azokat az UTWS5 csatlakozóira! (A képeken szereplő, MMCX csatlakozós verzió kifutott. Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 2 pines változatot fogunk küldeni.)

  Az UTWS5 hangja tiszta, részletező. Az UTWS3-hoz képest megnövelt teljesítmény a magas impedanciás hangszórókat is könnyedén meghajtja. A nagy teljesítményhez szinte észrevehetetlen zajszint párosul, hogy háborítatlanul élvezhesd a kedvenc dallamaidat.

  A vevőben található Qualcomm QCC5141 Bluetooth v5.2-s vevő tiszta hangátvitelt biztosít a lejátszód és a hangszórók között. Az AptX, AAC és SBC protokollokat a legtöbb lejátszó és okostelefon ismeri, így 99%, hogy a Te eszközöd is használható az UTWS5-tel. A QCC5141 chip újdonsága az AptX Adaptive mód, amely az alacsonyabb késleltetés mellett az akkumulátor üzemidőre is jótékony hatással van, és akár 96 kHz/24 bites átvitelre is képes.

  Az UTWS5 Bluetooth vevő pehely súlya miatt társad lehet otthon, vezetés, sportolás vagy akár utazás közben. A kényelmes viseletről az emlékező fémből formázott, fülhöz rögzíthető, kampós kialakítás gondoskodik. Az IPX4 vízállóságú, fröccsenő víztől védett ház megvédi az eszközt az izzadságtól, és akkor sem romlik el, ha ráéesik egy pár csepp eső. A mikrofonok védelmét vízálló membránok látják el.

  Az UTWS5 vevőkön egy-egy nagy gombot találsz. Ezek segítségével anélkül érheted el a legfontosabb funkciókat, hogy elővennéd a lejátszót. Elindíthatod vagy megállíthatod a lejátszást, beállíthatod a kívánt hangerőt, lépkedhetsz a zeneszámok között. De hívást is fogadhatsz vagy indíthatsz, ha okostelefonnal használod az UTWS5-öt.

  A tiszta beszéd átvitelről az AptX Voice technológia gondoskodik: az AptX Voice 32 kHz-es, kiemelkedő minőségben viszi át a beszélgetésed hangjait. Végre megszűnik az érmés telefonok hangulatára emlékeztető, zajos mód a Bluetooth Headset profil választása esetén. Legalább annyira érthető lesz az UTWS5-ön keresztül a beszéded, mintha a jó minőségű telefonod beépített mikrofonját használnád.

  Az UTWS5 Bluetooth vevő pár egy alumínium töltő tokban érkezik meg hozzád. Az első használat előtt csatlakoztasd a tokot egy USB töltőhöz a mellékelt kábel segítségével. A vevő párt a tok látja el töltéssel. A töltés végeztével nyisd ki a tokot, ekkor bekapcsol a két vevő. A tokban található gomb megnyomásával kezdeményezd a párosítást, majd a lejátszódon válaszd ki a megjelenő UTWS5 Bluetooth vevőt.

  Az UTWS5 TWS és TWM módon használható. TWS módban a lejátszó csak az egyik, az úgynevezett primary (pl. a jobb oldali) vevővel áll kapcsolatban, a másik a secondary (pl. a bal oldali) vevőnek a primary vevő küldi tovább a hangokat. A következő kikapcsolásig ez a szereposztás megmarad, így a primary oldal akkumulátora gyorsabban lemerül, mint a secondary oldal akkumulátora, mivel az elsődleges oldal  jeltovábbítási feladatot is végez a fogadott hangok megszólaltatásán kívül. 
  Erre a problémára nyújt megoldást a Qualcomm True Wireless Mirroring (TWM) megoldása: ebben a felállásban dinamikusan változik a primary-secondary szerep. Mindig az az oldal kapcsolódik a lejátszóhoz, amelyik éppen megbízhatóbb kapcsolatot képes felépíteni a lejátszóval. A szerepek váltogatásával az akkumulátorok használata is kiegyensúlyozottabb marad, így ritkábban fordulhat elő, hogy az egyik oldali fülhorog sokkal korábban lemerül, mint a másik.

  Ha lemerült az UTWS5, akkor teddd vissza azt a töltő tokba. A hangszórók is elférnek a tokban, így azokat nem kell levenned a töltés idejére. A tok összesen kb. 30 órányi töltést tud tárolni a 800 mAh-s akkumulátorában, vagyis 3-4 alkalommal újra tudod tölteni a vevőidet külső tápfeszültség nélkül is.

  Akár azt is megteheted, hogy egyszerre csak az egyik vevőt használod, így kompromisszumok árán ugyan, de akár 60 órán át is használhatod az UTWS5-öt. A két fülhorgot egyszerre, ám külön forrásokkal is használhatjátok. Ez a funkció nagyon hasznos lehet, ha pl. a társaddal egyszerre szeretnétek felfedezni egy idegenforgalmi látványosságot egy-egy külön audio guide használatával. 

  A Google Play és az Apple Store áruházakból töltsd le a FiiO Music és/vagy a FiiO Control appokat! Ezekkel csatlakozhatsz az UTWS5-höz, hogy finomítsd a beállításokat (pl. balansz) vagy firmware-t frissíts.)

  Kellemes zenehallgatást kívánunk!

  A csomag tartalma:

  - FiiO UTWS5 2 pin Bluetooth vevő pár (hangszórókat a csomag nem tartalmaz)
  - USB-C töltő kábel
  - Tároló tok töltő funkcióval
  - Használati  útmutató 

  Gyártói adatlap

  A termék angol nyelvű adatlapján számos további fényképet és technikai információt találsz, ITT.

  A D/A átalakító műszaki adatai
  Frekvencia átvitel 10 hZ - 41 kHz
  Torzítás (THD+N) <0.002% (1 kHz/32Ω/dbA)
  Jel/zaj viszony (SNR) 109 dB
  Áramellátás Fülhorgok: 60 mAh akkumulátor Töltő tok:800mAh akkumulátor
  A termék műszaki adatai
  Teljesítmény 33 mW (32 Ω) 54 mW (16 Ω)
  Fejhallgató impedancia 16 - 100 Ω
  Bluetooth v5.2 (AptX, AAC, SBC, Apt Adaptive)
  NFC Nincs
  Mikrofon Van
  Chipkészlet DAC: AK4332 Bluetooth:QCC5141
  Tömeg 122 gramm (tokkal)
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz