FiiO UTWS3 2pin Bluetooth vevő mikrofonnal

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  36.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO UTWS3 Bluetooth vevő mikrofonnal

  TWS+ Bluetooth vevő 2 pin csatlakozós fülhallgatókhoz

  A FiiO UTWS3 Bluetooth vevő megszabadít a vezetékektől. 2 pin (2 tüskés) csatlakozóval ellátott fülhallgatód hangszóróit pattintsd le a vezetékről, majd csatlakoztasd azokat az UTWS3 csatlakozóira!

  Az UTWS3 hangja tiszta, részletező. Az UTWS1-hez képest jelentősen megnövelt teljesítmény a többutas hangszórókat is gond nélkül meghajtja. A nagy teljesítményhez szinte észrevehetetlen zajszint párosul, hogy háborítatlanul élvezhesd a kedvenc dallamaidat.

  A vevőben található Qualcomm QCC3020 Bluetooth v5.0-s vevő tiszta hangátvitelt biztosít a lejátszód és a hangszórók között. Az AptX, AAC és SBC protokollokat a legtöbb lejátszó és okostelefon ismeri, így 99%, hogy a Te eszközöd is használható az UTWS3-mal. Az ezüstözött, OFC rézből készített áramkörök reflexiómentesen továbbítják a zenei jeleket.

  Az UTWS3 Bluetooth vevő pehely súlya miatt társad lehet otthon, sportolás vagy akár utazás közben. A kényelmes viseletről az emlékező fémből formázott, fülhöz rögzíthető, kampós kialakítás gondoskodik. Az IPX4 vízállóságú, fröccsenő víztől védett ház megvédi az eszközt az izzadságtól, és akkor sem romlik el, ha ráéesik egy pár csepp eső. A mikrofonok védelmét vízálló membránok látják el.

  Az UTWS3 vevőkön egy-egy nagy gombot találsz. Ezek segítségével anélkül érheted el a legfontosabb funkciókat, hogy elővennéd a lejátszót. Elindíthatod vagy megállíthatod a lejátszást, beállíthatod a kívánt hangerőt, lépkedhetsz a zeneszámok között. De hívást is fogadhatsz vagy indíthatsz, ha okostelefonnal használod az UTWS3-at.

  A tiszta beszéd átvitelről a Qualcomm cVc zajszűrő technológiája gondoskodik: A vevő alsó részén a beszédedet figyeli az egyik mikrofon. A felső részen egy másik mikrofon a külső zajokat fogadja.Az UTWS3 a két jel különbségét használja arra, hogy a mondanivalód érthetően, a környező zajok nélkül jusson el a beszélgetőtársadhoz.

  Az UTWS3 Bluetooth vevő pár egy töltő tokban érkezik meg hozzád. Az első használat előtt csatlakoztasd a tokot egy USB töltőhöz a mellékelt kábel segítségével. A vevő párt a tok látja el töltéssel. A töltés végeztével nyisd ki a tokot, ekkor bekapcsol a két vevő. A tokban található gomb megnyomásával kezdeményezd a párosítást, majd a lejátszódon válaszd ki a megjelenő UTWS3 Bluetooth vevőt.

  Az UTWS3 TWS és TWS+ módon is használható. TWS módban a lejátszó csak az egyik, az úgynevezett primary (pl. a jobb oldali) vevővel áll kapcsolatban, a másik a secondary (pl. a bal oldali) vevőnek a primary vevő küldi tovább a hangokat.Ebben a módban kb. 5.5 órát bírnak egy töltéssel a vevők.
  TWS+ módban a lejátszó mindkét vevőnek (primary-primary) egyszerre küldi a jeleket, így rövidül a reakcióidő, és csökken az akkumulátorok használata is.A TWS+ módra az újabb lejátszók általában képesek. TWS+ módban egy töltéssel kb. 7 órán át élvezheted a zenéidet.

  Ha lemerült az UTWS3, akkor teddd vissza azt a töltő tokba. A hangszórók is elférnek a tokban, így azokat nem kell levenned a töltés idejére. A tok összesen kb. 30 órányi töltést tud tárolni, vagyis 4-5 alkalommal újra tudod tölteni a vevőidet külső tápfeszültség nélkül is.

  Akár azt is megteheted, hogy egyszerre csak az egyik vevőt használod, így kompromisszumok árán ugyan, de akár 60 órán át is használhatod az UTWS3-at. 

  A Google Play és az Apple Store áruházakból töltsd le a FiiO Music és/vagy a FiiO Control appokat! Ezekkel csatlakozhatsz az UTWS3-hoz, hogy finomítsd a beállításokat (balansz, EQ stb.) vagy firmware-t frissíts.)

  Kellemes zenehallgatást kívánunk!

  A csomag tartalma:

  - FiiO UTWS3 2 pin Bluetooth vevő pár (hangszórókat a csomag nem tartalmaz)
  - USB-C töltő kábel
  - Tároló tok töltő funkcióval
  - Használati  útmutató 

  Gyártói adatlap

  A termék angol nyelvű adatlapján számos további fényképet és technikai információt találsz, ITT.

  A termék műszaki adatai
  Teljesítmény 24 mW (32 Ω) 38 mW (16 Ω)
  Fejhallgató impedancia 16 - 100 Ω
  Bluetooth v5.0 (AptX, AAC, SBC)
  NFC Nincs
  Mikrofon Van
  Chipkészlet Qualcomm QCC 3020 (TWS+)
  Tömeg 125.5 gramm (tokkal)
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz