FiiO UTWS1 Bluetooth vevő mikrofonnal

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  27.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO UTWS1 Bluetooth vevő mikrofonnal

  TWS Bluetooth vevő MMCX csatlakozós fülhallgatókhoz

  A FiiO UTWS1 vevőt MMCX csatlakozóval ellátott fülhallgatókhoz alkották meg a FiiO mérnökei. A FiiO UTWS1 célja, hogy kábel nélkül is tiszta, részletgazdag zenei élményben lehessen részed.

  Csatlakoztasd a fülhallgató MMCX csatlakozójánál - a kábel helyére - az UTWS1-et, majd bekapcsolás után párosítsd össze azt a lejátszóddal.

  A True Wireless (TWS+) rendszerek mindkét csatornája vezeték nélkül, egyből a lejátszóból kapja a jelfolyamot. (De ha a lejátszó nem támogatja ezt a módot, akkor lehetőség van gazda-szolga módon használni az UTWS1-et: A gazda füles fogadja a lejátszóból a teljes sztereo jelfolyamot, és továbbítja az egyik oldal jelét a szolga fülhallgatóhoz.)

  Az UTWS1-ben FPC flexibilis antenna (Flexible Printed Circuit) gondoskodik a tiszta vételről.

  A Qualcomm QCC3020 Bluetooth chip ismeri a v5.0 szabványt, aptX, aptX HD, SBC és AAC átviteli módokon is képes kommunikálni.

  A beépített mikrofonnak köszönhetően akár telefonos headsetként is használhatod a FiiO UTWS1-et. A DSP-s zajszűrő a mindkét oldalba beépített mikrofonok hangját megtisztítja, így beszélgetőtársad akkor is érteni fogja a beszédedet, ha zajos környezetből telefonálsz.

  Az esztétikus megjelenésű ház homokfúvott felszínén csupán egyetlen gombot találsz, ezzel elérheted a zenehallgatáshoz és telefonáláshoz szükséges, legfontosabb funkciókat: lépkedhetsz a zeneszámok között, halkíthatsz, hangosíthatsz, szünetet tarthatsz, hívást fogadhatsz vagy utasíthatsz el. 

  A cseppálló kivitelnek köszönhetően egy izzasztó edzés sem fog gondot okozni az UTWS1-nek.

  A beépített akkumulátorral akár nyolc órán át folyamatosan élvezheted a vezetékmentes zenehallgatást.

  Ha úgy adódik, az egyik UTWS1 vevőt odaadhatod a partnerednek, így két különálló vevőt kaptok, egymástól független hangforrásokhoz.

  A fülhallgatóhoz csatlakozó, titán kábel felveszi a füled formáját, így hosszú távon is kényelmes viselési élményt nyújt.

  A FiiO UTWS1 ideális társ futáshoz, autóvezetéshez vagy akár az irodába.

  Ha éppen nem használod, akkor tedd be a csomagban található tokba, amelyben az UTWS1 mellett az ahhoz csatlakozó fülhallgatónak, és a dupla végű töltő kábelnek is van hely.

  A csomag tartalma:

  - FiiO UTWS1 pár
  - USB töltő kábel
  - Tároló tok
  - Használati  útmutató 

  Gyártói adatlap

  A termék angol nyelvű adatlapján számos további fényképet és technikai információt találsz, ITT.

  A termék műszaki adatai
  Teljesítmény 5 mW (32 Ω)
  Fejhallgató impedancia 16 - 100 Ω
  Bluetooth v5.0 (AptX, AAC, SBC)
  NFC Nincs
  Mikrofon Van
  Chipkészlet Qualcomm QCC 3020 (TWS+)
  Tömeg 6.5 gramm
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz