FiiO LS-TC1 USB-C 2 pin fülhallgató/headset kábel mikrofonnal

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: 1-2 hét
  3.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO LS-TC1

  USB-C - 2-pin fülhallgató/headset csere kábel mikrofonnal

  Ha USB-C csatlakozóval ellátott okostelefonhoz vagy egyéb lejátszó eszközhöz szeretnéd csatlakoztatni a 2 pines (2 tüskés) fülhallgatódat, akkor a FiiO LS-TC1 kábel nagy segítségedre lesz: Távolítsd el a fülhallgatód hangszóróit a korábbi kábelről, és csatlakoztasd azokat az LS-TC1 kábelhez! Az oldalak azonosításában segít a piros (jobb) és a kék (bal) színkód.

  Az oxigénmentes rézből (OFC) készült, 120 cm-es kábel Litz fonással elrendezett 120 elemi szála tökéletes hangátvitelt biztosít az aranyozott USB-C csatlakozó és a 0.78 mm-es hangszóró csatlakozók között. A dekoratív PVC szigetelés nem tapad és nem gubancolódik össze.

  Az USB-C csatlakozó háza egy apró DSP chipet rejt, amely 24 bit/96 kHz minőségben dekódolja a lejátszóból érkező, digitális jelet, így az LS-TC1 használata esetén nincs szükség külső digitális-analóg átalakítóra a zenehallgatáshoz.

  A kábelen elhelyezett hívásfogadó gomb és a gomb tokjában rejtőző mikrofon segítségével az okostelefonod kézbevétele nélkül telefonálhatsz a FiiO LS-TC1-gyel.

  Élvezd Te is a FiiO LS-TC1 kábel kényelmét!

  (A FiiO LS-TC1 csomagnak nem része a bemutató képeken látható hangszóró pár.)

 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz