FiiO K3s DAC+AMP asztali fejhallgató erősítő D/A konverterrel

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  49.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO K3s DAC+AMP

  Asztali fejhallgató erősítő D/A konverterrel

  (A K3s-ban a korábbi K3 modellben megtalálható, AK4452 DAC chip helyett egy ES9038Q2M chip végzi a digitális-analóg átalakítást.
  A csere oka, hogy 2020 végén leégett a japán AKM gyár, és az AK4452 chip azóta sem érhető el.)

  A FiiO K3s digitális-analóg átalakító álom hangzással ajándékozza meg a számítógépedet.
  És Téged is. Csak csatlakoztasd USB-C kábelen keresztül a laptopodhoz!

  Eufórikus érzés kerít hatalmába, amikor megtapasztalod, hogy mire képes a FiiO K3s.

  A FiiO K3s megalkotásának célja az volt, hogy a számítógépekbe épített hangkártyák hangzása ne korlátozza többé a zenei élményt.
  A K3s-hez csatlakoztathatod a megszokott, 3.5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fejhallgatód mellett a szimmetrikus kábelezésű, 2.5 mm-es csatlakozóval rendelkező, felső kategóriás fülhallgatódat is.
  A K3s lenyűgözően szólaltatja meg a fej- és fülhallgatók mellett akár a szobai hangrendszeredet is. A hátlapon található vonali kimenetről analóg, a mellette található koaxiális és optikai SPDIF csatlakozókról pedig digitális formában továbbíthatod külső rendszerel felé a K3s által dekódolt hangot.
  A K3s a számítógépből érkező, digitális jelfolyamot USB-C csatlakozón keresztül fogadja. Ugyanebből a kábelből veszi a tápfeszültséget is, így rendezett, esztétikus maradhat az asztalod, és a konnektorban sem kell egy újabb tápegység dugóját kerülgetned.
  Az előlapon található kapcsolókkal állíthatod az erősítés mértékét (High/Low gain), és a basszus kiemelést is bekapcsolhatod, ha az illeszkedik a zenei ízlésedhez. A hangerőszabályozó a bekapcsoló gomb is egyben: a kellemes kattanás után finoman állíthatod be a digitális potméteren a kívánt jelszintet.
  Az anodizált alumínium házban lakó ES9038Q2M D/A konverter chip fantasztikus teljesítményre képes: 384 kHz/24 bites átalakításra, vagy akár DSD256-ra is befogható. A K3s által fogadott jelfolyam minőségéről az előlapon megtalálható led színe nyújt tájékoztatást.

  Haladó tipp irodai dolgozóknak:

  Használd párhuzamosan a K3s-t és a számítógép beépített hangkártyáját! A beépített hangkártya legyen az operációs rendszerben a Lejátszási eszközök felületen az Alapértelmezett kommunikációs eszköz, a K3s pedig az Alapértelmezett eszköz. Így akkor sem kell kikapcsolnod a háttér zenét, ha közben bejön egy Skype hívás a beépített hangkártyán keresztül.

  A FiiO K3s a Japan Audio Society-től elnyerte a HiRes Audio minősítést.

  Aki egyszer meghallgatja, hogy mennyivel másabb egy FiiO-val az élet, már nem éri be többé a beépített hangkártyával. Próbáld ki Te is!

  A csomag tartalma:

  • FiiO K3s fejhallgató erősítő digitális-analóg átalakítóval
  • USB-C kábel 
  • 4 db csúszásgátló láb gumiból
  • Használati útmutató

  Gyártói adatlap

  A FiiO K3s angol nyelvű oldalán további képeket és információkat találsz. 

  A D/A átalakító műszaki adatai
  D/A átakítás 384kHz/32bit + DSD64/128/256
  Teljesítmény Fejhallgató kimenet: 220 mW (16Ω ) 120 mW(32Ω ) Szimmetrikus kimenet: 344 mW (16Ω ) 220 mW(32Ω )
  Frekvencia átvitel 20 Hz – 20 kHz
  Torzítás (THD+N) <0.0012% (1 kHz)
  Jel/zaj viszony (SNR) ≥121 dB
  Fejhallgató impedancia 16 ohm – 150 ohm
  Áramellátás USB-C adatkábelen keresztül
  Méret 70 mm x 58 mm x 22 mm
  Tömeg 82 gramm
  Csatlakozók USB-C adat+tápfeszültség, 3.5 mm jack fejhallgató kimenet, 2.5 mm szimmetrikus fejhallgató kimenet, 3.5 mm jack vonali kimenet, koaxiális és optikai SPDIF kimenetek
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz