FiiO - Jade Audio JD7 fülhallgató

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  34.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO - Jade Audio JD7 fülhallgató

  A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JD7 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

  A JD7 fülhallgató háza 316L típusú, rozsdamentes acélból készült, ami tartós és elnyűhetetlen, a JD7 megjelenése mégis elegáns, letisztult. (Ezt az anyagot orvostechnikai eszközök gyártásához is használják.)

  A kétrétegű tokban dupla mágneses áramkör teljesít szolgálatot: Egy külső és egy belső mágneses áramkör által együttesen létrehozott mágneses mező megnövelt fluxus sűrűsége nagyobb intenzitással, mágis kevesebb erőlködéssel mozgatja meg a membránt, mint a megszokott megoldások. A ház kialakítása csillapítja a nemkívánatos rezonanciákat, így a hangok tisztán, telt basszussal szólalnak meg.

  A JD7 egyedi, mágneses vezetőképesség fokozó megoldása akár 1 Tesla fölé is emelheti a fluxust. Ennek eredményeként a JD7 érzékenysége 108 dB, amit akár egy átlagos telefon is könnyedén meg tud hajtani. 

  A 10 mm-es, félkristályos poliuretán membrán gyors és pontos, a teljes frekvencia spektrumban tiszta hangzást eredményez.

  A JD7 frekvencia görbéjét a Harman diagramhoz hangolták a FiiO hangmérnökei. (Sean Olive szakértő csapata szerint a Harman görbe nyújtja az ideális hangzást.)

  A házak félig nyitott kialakítása a kiegyensúlyozottabb hangzás mellett a dobhártya védelmét is szolgálja,  kisebb hangnyomás éri így az egyik legérzékenyebb érzékszervünket.

  A hangszórókhoz MMCX csatlakozóval csatlakozó kábel ezüst bevonattal ellátott, monokristályos rézből készült vezetőszálakból áll. A kábel másik végén egy 3.5 mm-es jack csatlakozó van.

  A csomagban mellékelt HS18 fülilleszték készlet 0.4 mm vastagságú szilikonból készült. Nagyon komfortos, szinte észrevehetetlen viselést biztosít.

  Ha már nem használod az FD7-et, akkor elrakhatod azt a FiiO HB1 tároló dobozba, amely kellő védelmet nyújt a fülhallgatódnak akár egy hátizsákban is.

  A JD7 fülhallgató kiváló hangminőségét a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta.

  Próbáld ki Te is a FiiO JD7 fülhallgatót!

  A csomag tartalma

  • JD7 fülhallgató kábellel
  • Fülilleszték készlet
  • FiiO HB1 tároló doboz
  • MMCX szétszedő eszköz

  Gyártói adatlap

  A termék teljes műszaki leírását megtalálod a FiiO nemzetközi oldalán, ide kattintva.

  A fülhallgató műszaki adatai
  Teljesítmény 100 mW
  Frekvencia átvitel 20 Hz - 40 kHz
  Impedancia 32 Ω
  Hangkeltő 10 mm-es PU membrán
  Érzékenység 108 dB/mW
  Tömeg 8.3 gramm kábel nélkül
  Kábel hossza 120 cm
  Csatlakozók 3.5 mm, MMCX
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz