FiiO FA9 IEM fülhallgató

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  229.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO FA9 IEM fülhallgató

  Csúcsminőségű fülmonitor oldalanként hat darab Knowles lengőnyelves hangkeltővel

  A FiiO fülhallgató specialistái hosszas fejlesztő munkával ismét csodát alkottak. A FiiO FA9 fülhallgató gyémánt mintázatú, átlátszó hangszóró házában látható mindaz, amitől az FA9 annyira szépen szól:

  1. Oldalanként hat darab Knowles lengőnyelves hangkeltő

  A Knowles Electronic cég 1954. óta foglalkozik miniatűr hallókészülékekkel. 2007-ben mutatták be a prémium fülhallgatókhoz létrehozott, lengőnyelves hangkeltőik első példányait, és azóta folyamatosan tökéletesítik a hangkeltő modelleket.

  A FiiO FA9-ben elhelyezett, oldalanként 3-3 pár (tehét összesen 12 darab) hangkeltő a FiiO és a Knowles folyamatos együttműködésének eredménye. A mélyeket megszólaltató Knowles 31618 pár, a közepek tisztaságáért felelős két 33877, és a magasak gazdag és részletező hangzásáért dolgozó 31736-os hangkeltők tökéletes hangverseny érzést varázsolnak a füleidbe.

  2. Négyutas hangváltó (crossover) 

  Az ultra precíz, kis fogyasztású alkatrészekből álló áramkör irányítja a különböző hangfekvésű hangokat a megszólaltatásukhoz legjobban illeszkedő hangkeltőkhöz.

  3. Gondosan tervezett hangcsövek

  A FiiO FA9-ben oldalanként 80.6 milliméter összhosszúságú hangcső rendszer segíti az interferenciamentes megszólalást. A cső szakaszok hosszát a különböző hangszínek hullámhosszaihoz optimalizálták a FiiO fejlesztői, hogy a hangcsövek akusztikai filterként kiszűrjék a nemkívánatos zajokat.

  4. Hangzás beállító kapcsolók

  A hangszórók házain elhelyezett kapcsolókkal tovább finomíthatod a kívánt hangzást: Hangsúlyosabbá teheted a közép tartományt, bekapcsolhatod a basszus kiemelést, és kiválaszthatod a lejátszódhoz leginkább illeszkedő impedancia szintet.

  A lejátszód fülhallgató kimenetéhez az aranyozott, L alakban hajlított, 3.5 mm-es jack csatlakozóval csatlakoztathatod a fülhallgatót. Az FA9 vezetéke ezüstözött, egykristályos rézből készült. A nyolceres vezeték bevonata rugalmas és tapadásmentes: nem kell hosszú perceket töltened az összekuszálódott fülhallgatód használhatóvá tételével, az mindig készen áll a bevetésre.

  A kábelhez szétpattintható MMCX csatlakozóval kapcsolódnak a hangszórók. Ha a lejátszód szimmetrikus kimenetéhez szeretnéd csatlakoztatni a FiiO FA9 fülhallgatót, akkor válassz egyet a FiiO szimmetrikus csere kábelei közül, és pattintsd az új kábelre az FA9 hangszóróit! 

  A negyedik generációs, precíziós DLP 3D nyomtatással előállított, gondosan formatervezett hangszóró házak orvosi műgyantából készültek. A bőrbarát anyag később sem színeződik el, és nem okoz irritációt hosszabb zenehallgatás alatt sem.

  A hallójáratodhoz és az ízlésedhez megfelelő, legkényelmesebb megoldás megtalálásához próbálj ki többet is a csomagban megtalálható 15 pár fülillesztétkek közül!

  A FiiO FA9 biztonságos tárolásához két tokot adunk: a kemény tok az asztalod dísze lehet, de egy táskában is remek szolgálatot tehet. A puha tok szinte észrevétlenül simul a zsebedbe.

  De visszarakhatod az FA9-et a dobozába is, szépen, szív alakban elrendezve.
  Hiszen az FA9 egy valódi ékszer, amit csak szeretni lehet.


  A csomag tartalma

  - FiiO FA9 fülhallgató lecsatolható kábellel
  - 15 pár fülilleszték
  - FiiO HB3 tároló doboz
  - Vízlepergető, neoprén tok
  - Tisztító ecset
  - FiiO SK-01 mágneses kábel rendező

  Gyártói adatlap

  A termék teljes műszaki leírását megtalálod a FiiO nemzetközi oldalán, ide kattintva.

  A fülhallgató műszaki adatai
  Teljesítmény 100 mW
  Frekvencia átvitel 15 Hz - 40 kHz
  Impedancia 16/32 Ω (kapcsolóval választható)
  Hangkeltő 6 db Knowles lengőnyelves hangkeltő oldalanként
  Távirányító Nincs
  Mikrofon Nincs
  Érzékenység 110/113 dB/mW
  Tömeg 6.2 gramm fülhallgatónként (kábel nélkül)
  Kábel hossza 120 cm
  Csatlakozók 3.5 mm jack, MMCX
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz