FiiO FA7 IEM fülhallgató

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  99.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO FA7 IEM fülhallgató

  Négyutas fülmonitor Knowles lengőnyelves hangkeltőkkel

  A FiiO FA7 fülmonitor a FiiO első olyan négyutas fülhallgatója, amelyben kizárólag a Knowles cég lengőnyelves (balanced armature) hangkeltői vannak. A membránmentes kialakítás csodálatosan tiszta, egyedi karaktert kölcsönöz a zenének.

  A FiiO FA7 hallójáratba illeszkedő fülmonitor házának alapanyaga a Németországból származó, EU IIA orvosi minősítéssel rendelkező, gyógyászati műgyanta, amelyből a modern, DLP 3D nyomtatásra specializálódott HeyGears műhelyében készülnek a fülesek. A megfelelően komfortos forma kilakítását számos fülforma vizsgálat előzte meg. Egy pár fülhallgató házának elkészítése 60 percig tart az alkalmazott 25 mikrométeres nyomtatási technológiával. Az így megalkotott fülhallgató viselése szinte észrevehetetlen, így hosszú távon élvezheted a kedvenc dallamaidat.  

  A házat képező, átlátszó anyag később sem színeződik el, évek múlva is megőrzi a fülhallgató tiszta megjelenését. A maximálisan kényelmes forma mellett fontos a házak strapabírósága is. Az orvosi műgyanta antibakteriális tulajdonsága higiénikus használatot tesz lehetővé. 

  Az ergonómikus házban négy darab lengőnyelves hangkeltő gondoskodik a tökéletes zenei élményről. A lengőnyelves hangkeltők korábban csak a hallókészülékekben teljesítettek szolgálatot: kis helyigényük és alacsony fogyasztásuk ideális volt a speciális célra. Az FA7-ben lévő, Knowles hangkeltők közül kettő a magas tartományért felel, egy a tiszta közepet adja vissza, egy pedig a mély tartományban teljesít szolgálatot.

  A hangot egykristályos réz bevonatú, ezüst vezeték továbbítja a lejátszóból a fülhallgatóba. A vezeték egyik végén egy 3.5 mm-es jack csatlakozó, a másik végén pedig MMCX csatlakozó található. Utóbbi lehetővé teszi a kábel kicserélését. A csere kábel nemcsak a vezeték szakadás vagy törés esetén jöhet jól, hanem akkor is, ha szimmetrikus kimenettel rendelkező lejátszót szeretnénk használni: A külön megrendelhető FiiO LC-3.5B kábel négyeres kialakítása és 2.5mm-es jack csatlakozója a FiiO FA7-et is felruházza a szimmetrikus kábelezés előnyös tulajdonságaival.

  A csomagban található gumiharangoknak nem csak a mérete más és más. A különböző kialakítások közül válaszd azt, amelyik a zenei ízlésednek legjobban megfelelő hangzást nyújtja.


  A FiiO FA7 fülhallgató a tökéletes hangzásáért elnyerte a Japan Audio Society   HiRes Audio minősítését.

  Engedj a csábításnak, próbáld ki Te is!

  A csomag tartalma

  - FiiO FA7 fülhallgató lecsatolható kábellel
  - 11 pár gumi harang
  - FiiO HB1 tároló doboz
  - Vízlepergető, neoprén tok
  - Tisztító ecset
  - FiiO SK-01 mágneses kábel rendező

  Gyártói adatlap

  A termék teljes műszaki leírását megtalálod a FiiO nemzetközi oldalán, ide kattintva.

  A fülhallgató műszaki adatai
  Teljesítmény 100 mW
  Frekvencia átvitel 20 Hz - 40 kHz
  Impedancia 23 Ω
  Hangkeltő 4 db Knowles lengőnyelves hangkeltő oldalanként
  Távirányító Nincs
  Mikrofon Nincs
  Érzékenység 110 dB/mW
  Tömeg 5.3 gramm fülhallgatónként (kábel nélkül)
  Kábel hossza 120 cm
  Csatlakozók 3.5 mm jack, MMCX
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz