FiiO F9 IEM fülhallgató - Fekete

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  39.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO F9 IEM fülhallgató mikrofonos távirányítóval - Fekete

  A szimmetrikus kábelezésű, háromutas hangszórókkal felvértezett, hibrid FiiO F9 fülhallgató egy egészen új világba vezet. 

  Az F9 akkor mutatja meg igazi értékét, ha szimmetrikus kimenettel rendelkező lejátszóval használod (Pl. FiiO X3 Mark III, X5 III vagy X7). Az F9 fülhallgató kábele cserélhető: a szabványos MMCX csatlakozónál szétszedheted a fülest, és csatlakoztathatod a hagyományos kábelt, amely szintén  megtalálható az F9 csomagjában. Ezen a kábelen mikrofonos távirányítót is találsz, így kényelmesen vezérelheted róla a hagyományos lejátszódat, és hívásokat is intézhetsz, ha telefonnal használod a FiiO F9-et. 

  A fülhallgató háza preciziós CNC megmunkálással készült, végig szem előtt tartva a két fő igényt: a tökéletes hangzást és a hosszú távon is kényelmes viselést. 

  A masszív, mégis kecses kialakítású házban egy dinamikus membrán és két, kiegyensúlyozott armatúrájú hangkeltő kelti életre a hangokat mindennél tisztábban és precízebben. A dinamikus hangkeltő poliéter-keton kompozitból készült. Fáradhatatlanul és pontosan adja vissza a mély hangokat. 

  A kiegyensúlyozott armatúrát (balanced armature - BA) a miniatűr hallássegítő eszközökben is hasznosítják alacsony áramfogyasztásuk, kis helyigényük és tiszta hangzásuk miatt. Az F9-ben a közép- és magas tartományért felel a két BA hangkeltő.

  A viselési komfort az ergonómikus kialakítás mellett a cserélhető fülpárnáknak is köszönhető: a fejhallgatóhoz illő színben, több méret közül választhatod ki az igényeidnek éppen megfelelőt.

  A fülhallgató, a kábelek és a fülpárnák tárolásáról egy FiiO HB1 kemény tok gondoskodik, amely tökéletes védelmet nyújt a külső hatások ellen. 

  Lépj be Te is a FiiO F9 által nyújtott, tökéletes világba!

  A csomag tartalma

  - FiiO F9
  - 6 pár szilikon fülpárna
  - FiiO HB1 vízálló tok
  - 3.5 mm jack végződésű, hagyományos kábel mikrofonos távirányítóval
  - 2.5 mm jack végződésű, szimmetrikus kábel

  Gyártói adatlap

  A termék teljes műszaki leírását megtalálod a FiiO nemzetközi oldalán, ide kattintva.

  A fülhallgató műszaki adatai
  Teljesítmény 100 mW
  Frekvencia átvitel 15 Hz - 40 kHz
  Impedancia 28 Ω
  Hangkeltő 1 dinamikus membrán + 2 két lengőnyelves hangkeltő
  Távirányító van
  Mikrofon van
  Érzékenység 106 dB/mW
  Tömeg 3.65 gramm fülhallgatónként (kábel nélkül)
  Kábel hossza 120 cm
  Csatlakozók 3.5 mm jack (CTIA szabvány), 2.5 mm szimmetrikus csatlakozó, MMCX
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz