FiiO EH3 NC fejhallgatóhoz tartozó letöltések

FiiO EH3 NC (EH3NC) fejhallgatóhoz tartozó letöltések

A legújabb, v1.6 firmware verzió apróbb hibajavításokat tartalmaz. Telepítését akkor javasoljuk, ha nem működik tökéletesen a lejátszóddal a fejhallgatód.

1. A firmware frissítéshez töltsd le az alábbi linkről a telepítő csomagot:

   FiiO EH3 NC firmware v1.6

2. Csomagold ki egy számítógépen a letöltött zip fájlt egy átmeneti mappába. (Pl. C:\temp)

A kicsomagolás után egy Lib könyvtárat, egy .dfu kiterjesztésű fájlt és egy FiiOBluetoothDfu.exe futtatható fájlt kell látnod.

3. Csatlakoztass le minden egyéb USB Bluetooth eszközt a számítógépedről!

4. Kapcsold be a fejhallgatót, majd egyszerre tartsd lenyomva rajta a többfunkciós gombot és a hangosítás gombot mindaddig, amíg a fejhallgató ledjein láthatóvá válik a firmware frissítési módba kapcsolás.  Ha ez megvan, csatlakoztasd a fejhallgatót a számítógéphez az USB kábel segítségével.

5. Futtasd a 2. pontban kicsomagolt FiiOBluetoothDfu programot (ha szükséges, rendszergazda módban), majd kattints a Start Upgrading feliratra.

6. A firmware frissítés megtörténik. Sikeres frissítés után a Successful Upgrade felirat látható. 

7. Húzd ki az USB kábelt a számítógépből és a fejhallgatóból, és élvezd újra a kedvenc zenéidet!

8. Rendellenes működés esetén tartsd egyszerre lenyomva a hangosítás és a halkítás gombokat a korábban párosított eszközök törléséhez, majd párosítsd újra a lejátszó eszközöket. Szükség esetén a bekapcsoló gombot 12 másodpercig nyomva tartva alaphelyzetbe állíthatod a fejhallgatót. (Reset)