FiiO DK3s hűtőállvány

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  13.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO DK3s 

  Hűtőállvány FiiO termékekhez és okostelefonokhoz

  A FiiO DK3s hűtőállvány elvezeti a processzor igényes műveletek közben keletkező hőt, amellett segít megőrizni a környezeted rendjét. Használatával az asztalon heverő eszközök helyét egy elegáns, praktikus megoldás veszi át.

  A FiiO DK3s-re ráteheted a lejátszódat vagy az erősítődet, de akár telefont is tárolhatsz és tölthetsz a DK3s állványon.

  A DK3s hátlapján található USB-C csatlakozót egy USB töltővel kell összekötni. Ezen keresztül kapja a hűtő ventillátor a tápfeszültséget. Az állványra helyezett eszköz töltése és az adatátvitel közvetlenül a töltendő eszköz csatlakozóján keresztül történik. Erre egy praktikus nyílás ad lehetőséget, amely hozzáférhetővé teszi a csatlakozókat. 

  A FiiO DK3s anyag használatán érezhető az igényesség. Az alumínium-magnézium ötvözet kialakítás kellően merev és masszív, a DK3s megjelenése mégis légiesen könnyű. A DK3s-re helyezett eszközt szilikon felületek védik a karcolódástól. 

  A hűtés két fokozatban állítható, de ki is kapcsolhatod azt a hátlapon elhelyezett, könnyen hozzáférhető kapcsolóval. Egyes fokozatban szolidabb, csendesebb a ventillátor működése. Kettesre állítva maximális hőelvonást biztosít a hűtendő eszközödnek a DK3s.

  Legyen a Te asztalod dísze is egy FiiO DK3s hűtőállvány!

 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz