FiiO DK1 Pro dokkoló

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  13.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO DK1 Pro 

  Dokkoló FiiO lejátszókhoz és okostelefonokhoz

  A FiiO DK1 Pro dokkoló jelentősen kiterjeszti a dokkolt eszköz csatlakozási lehetőségeit, amellett segít megőrizni az íróasztal rendjét. Használatával a töltő és adat kábelek dzsungelének helyét egy elegáns, praktikus megoldás veszi át.

  A FiiO DK1 Pro dokkolót bármliyen USB-C csatlakozóval ellátott lejátszódhoz és okostelefonodhoz használhatod.

  A FiiO DK1 Pro tetején elhelyezett USB csatlakozó kellően kiemelkedik a talpból, emellett csekély mértékben (kb. 25 fokban) előre-hátra dönthető, hogy minden behelyezhető FiiO eszköz pontosan illeszkedjen hozzá.

  A DK1 hátlapján három USB-C csatlakozó található. A középsőt egy külső USB töltővel kell összekötni. A dokkolt eszköz ezek keresztül kapja a tápfeszültséget.

  Az adatátvitel a másik két USB-C csatlakozón keresztül történik. Ezek felhasználása tetszóleges:
  - Csatlakoztathatsz külső DAC-ot (digitális-analóg átalakítót) a dokkolóhoz, hogy a dokkolt telefon vagy lejátszó USB Audio Out jelfolyamát egy külső DAC dolgozza fel, pl. egy FiiO K9 vagy Q7 (vagy a K és Q sorozat bármelyik tagja).
  - Ha pendrive-ról vagy külső meghajtóról szeretnél zenét hallgatni, csatlakoztasd azt a másik USB csatlakozóhoz!

  A FiiO M11, M15 és M17 lejátszó családok tökéletesen kompatibilisek a DK1 Pro dokkolóval. Más lejátszóknál vagy okostelefonoknál előfordulhat, hogy a zenehallgatás idejére a DK1 Pro elején található Charge kapcsolóval ki kell kapcsolni a töltést az USB Audio kimenet használatához. 

  A DK1 Pro megalkotásakor nemcsak a csatlakozók kiválasztása történt nagyon körültekintően, hanem az egész DK1 Pro anyag használatán érezhető az igényesség.

  Az alumínium ötvözetből készült talp, valamint a légiesen kecses, ívelt háttámla önmagában is szép, amikor a dokkolóhoz éppen nem csatlakozik semmi.

  Egy kompatibilis lejátszó vagy D/A konverter dokkolása pedig még tovább javítja a FiiO eszközök egyébként is impozáns megjelenését.
  A háttámlán és a dokkoló talpán elhelyezett szilikon betétek csúszásmentes, stabil illeszkedést biztosítanak.

  Legyen a Te asztalod dísze is egy FiiO DK1 Pro dokkoló!

 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz