FiiO D03K Taishan

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  9.490 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO D03K Taishan - Adapter nélkül

  Optikai/koaxiális - RCA/jack D/A átalakító

  A FiiO D03K Taishan azoknak nyújt segítséget, akik egy analóg kimenettel nem, de optikai vagy koaxiális, digitális kimenettel rendelkező televíziót vagy audio/video lejátszót szeretnének egy sztereo hangrendszerre (pl. hagyományos HiFire) kötni.  


  A FiiO D03K Taishan az optikai vagy a koaxiális bemenetére kötött, digitális jelet analóg jellé alakítja. Az analóg jelet a két RCA csatlakozóról, valamint egy 3.5 mm-es, jack kimenetről továbbíthatod a szobai hangrendszeredhez, vagy pl. egy vezeték nélküli fejhallgató dokkoló állomásához.

  A FiiO D03K a tápfeszültséget egy mini USB csatlakozón keresztül kapja. Ide csatlakoztatsz bármilyen USB tápegységet a mellékelt USB kábel segítségével, de ha a tévéd rendelkezik USB kimenettel, akkor akár arról is megtáplálhatod a D03K átalakítót. Utóbbi megoldás használatával megspórolhatod azt a minimális áram fogyasztást is, ami a kikapcsolt tévé esetén jelentkezne a hálózati tápegység használatakor.

  A FiiO D03K átalakító sztereo PCM jelet fogad, így ha a televíziód kimenete sokcsatornás Dolby vagy DTS jelet ad ki, állítsd át azt a menüben PCM-re!

  A FiiO D03K Taishan átalakító tipikus "csatlakoztasd és felejtsd el" eszköz. Sem gondozást, sem beállítást nem igényel a telepítés után, így bátran elhelyezhető bármilyen titkos zugban. 

  A csomag tartalma:

  - FiiO D03K Taishan D/A konverter
  - USB-A - MiniUSB kábel 
  - Használati útmutató

  (Az ügyfél visszajelzéseknek köszönhetően 2019 novemberétől nem mellékel tápegységet a gyártó, így a korábbinál is kedvezőbb áron juthatsz hozzá a D03K átalakítóhoz.)


  Gyártói adatlap

  Az angol nyelvű honlapon további képeket és adatokat találsz, ide kattintva.

  A D/A átalakító műszaki adatai
  D/A átakítás 192 kHz/24 bit
  Frekvencia átvitel 20 Hz – 20 kHz
  Torzítás (THD+N) <0.008% (1 kHz)
  Jel/zaj viszony (SNR) >95 dB
  Áramellátás 5V - MiniUSB
  Chipkészlet CS4344
  Méret 61.6mm × 49.1mm × 21mm
  Tömeg 50 gramm
  Bluetooth Nincs
  Csatlakozók Koaxiális és optikai bemenet, kétcsatornás RCA és 3.5 mm-es jack kimenet
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz