FiiO BTR1K Bluetooth DAC

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  19.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO BTR1K Bluetooth DAC

  Bluetooth fejhallgató erősítő D/A konverterrel

  A FiiO BTR1K egy impozáns megjelenésű, hordozható Bluetooth fejhallgató erősítő, amely segít megszabadulni a felesleges kábelektől. Kiemelkedő minőségű, aptX kapcsolaton keresztül biztosít tökéletes hangminőséget a lejátszó és a BTR1K között, az asztali vagy mobil lejátszót így nem kell kábellel összekötnünk a fejhallgatóval, hiszen a fejhallgató Bluetooth kapcsolat másik végén a BTR1K-hez csatlakozik, nem közvetlenül a lejátszóhoz. Ez hasznos lehet, ha pl. futás közben egy övtáskában szeretnénk tartani a nehéz okostelefonunkat – a BTR1K-et a ruhánkra csiptethetjük, ahhoz csatlakoztatjuk a fejhallgató kábelét, így a motiváló zene szinte észrevétlenül lehet társunk a sportolás alatt: a lejátszó a BTR1K-hez vezeték nélkül továbbítja a hangot. Irodai környezetben is praktikus a bluetooth összeköttetés: felállhatunk a számítógépünktől, mégsem szakad meg a hallgatott zene vagy konferenciahívás. A telefonálási képességet a BTR1K-be épített mikrofonnak köszönhetjük. A tökéletes hangminőségről a Qualcomm cVc technológiája gondoskodik: kiszűri a zavaró háttér zajt, hogy beszélgetőpartnered rád figyelhessen. Akár egy hagyományos,  mikrofon nélküli fejhallgatót is telefonos headsetté varázsolhatunk ilyen módon a FiiO BTR1K segítségével.

  Azoknak is jó szolgálatot tehet a BTR1K, akik olyan lejátszót (pl. okostelefont) használnak, amelyen nincs 3.5 mm-es fejhallgató kimenet. Ha Bluetooth képes a lejátszó, akkor a BTR1K-val adapter kábel nélkül is használhatod a vezetékes fejhallgatódat.

  Ha hordozható lejátszóról szeretnél szobai vagy autós hangrendszerre zenét továbbítani, ismét segít a BTR1K: csatlakoztasd a hangrendszer Aux-In vezetékét a BTR1K-ra, és a lejátszóról küldd a zenét BTR1K-n keresztül a hangrendszerre. 

  A FiiO BTR1K házában egy Qualcomm QCC3005 chip fogadja a Bluetooth jelfolyamot. Az 5.0-s szabványú összekötttés képes aptX, aptX low latency, SBC, AAC jel fogadására is, így alacsonyabb zajszint mellett még kellemesebb a jel/zaj viszony (120 dB), és mintegy másfélszeres a kimenő teljesítmény az előd termékhez, a BTR1-hez képest.

  A Bluetoothon kapott, digitális jelfolyamot egy AK4376 D/A átalakító chip alakítja analóg jellé.  A külső zavaroktól az alumínium ház védi a BTR1K-t.

  A BTR1 előlapján található nyomógomb segítségével kapcsold be a BTR1K-t, ami az első bekapcsoláskor automataikusan párosítás módba lép. A párosítandó eszközön hagyd jóvá a párosítási kérést, és már hallgathatod is a zenét.

  A ház szélén található, billenő gombbal  lépkedhetsz a zeneszámok között, vagy beállíthatod a kívánt hangerőt. A billenőgomb melletti nyomógombbal hívást fogadhatsz, vagy pl. újabb bluetooth kapcsolat felépítését kezdeményezheted. A BTR1K képes két eszközhöz kapcsolódni, az aktív eszközök között pedig gombnyomással váltani.

  NFC képes lejátszóval a párosítási folyamat lerövidíthető: csak érints egymáshoz a két eszközt.

  Egy feltöltéssel kb. 8 órán át élvezheted a vezeték nélküli szabadságot.

  A mellékelt USB-C kábellel amellett, hogy feltöltheted a FiiO BTR1K akkumulátorát, lehetővé teszi, hogy a számítógéped belső hangkártyáját kiváltva, külső hangkártyaként (más néven D/A átalakítóként, DAC-ként) használd a BTR1K-t. Ehhez válaszd ki a számítógép lejátszó eszközei közül a FiiO-t, és a fülhallgatót a BTR1K-hoz csatlakoztasd.

  Értékelni fogod a kis dobozban lakó tökéletességet.


  A csomag tartalma:

  - FiiO BTR1K
  - USB-C kábel
  - Csukló pánt
  - Használati  útmutató 

  Gyártói adatlap

  A termék angol nyelvű adatlapján számos további fényképet és technikai információt találsz, ITT.

  A termék műszaki adatai
  Teljesítmény >45 mW (16 Ω) >25 mW (32 Ω)
  Fejhallgató impedancia 16-100 Ω
  Jel/zaj viszony (SNR) >120 dB
  Torzítás (THD+N) <0.04% (1 kHz/32 Ω)
  Bluetooth BTv5.0 (aptX, SBC, AAC, aptX LL)
  NFC Van
  Mikrofon Van (cVc zajszűrővel)
  Chipkészlet Bluetooth:QCC3005, DAC:AK4376A
  Áramellátás 205 mAh akkumulátor (USB-C-n tölthető) 8 óra használati idő
  Méret 24 mm x 50 mm x 11.6 mm
  Tömeg 20.5 gramm
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz