FiiO BR13 Bluetooth vevő + DAC

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  24.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO BR13 Asztali Bluetooth vevő + DAC

  A FiiO BR13 a vezeték nélküli átvitel kényelmével ajándékoz meg.

  A fotelban ülve küldheted a telefonod vagy notebookod hangjait a szobai hangrendszerre. Az v5.2-es Bluetooth szinte olyan tisztán viszi át a hangot Bluetooth-on keresztül, mintha vezetéket használnál.

  Bemenetek

  • Bluetooth
  • USB
  • Optikai SPDIF
  • Koaxiális SPDIF

  Kimenetek

  • Vonali (line-out)
  • Optikai SPDIF
  • Koaxiális SPDIF

  Üzemmódok

  A BR13 számos felhasználási módra alkalmazható.

  1. Bluetooth vevő
  2. USB DAC
  3. SPDIF fogadó
  4. SPDIF Bypass

  Bluetooth vevő - BT RX

  Ebben a módban a Bluetooth képes hangforrásból (okostelefonból, tévéből, számítógépből stb.) Bluetooth kapcsolaton keresztül érkezik a hang a BR13-ba. A BR13 analóg vonali vagy digitális optikai/koaxiális kimenetét csatlakoztasd egy erősítőhöz vagy aktív hangfalhoz! A BR13 két forrást tud párhuzamosan kezelni. A két párosított eszköz közül azt használja aktuális forrásként, amely felől zenei jelfolyamot érzékel. Két aktív jelfolyam esetén csak akkor vált a második forrásra a BR13, ha az elsőn megáll a jelfolyam, és fordítva.

  USB fogadás

  A BR13 USB bemenetére egy USB Audio kimenettel ellátott eszköz (számítógép, DAP stb.) felől érkezik a digitális jelfolyam. A BR13 elvégzi a digitális-analóg dekódolást, majd a vonali kimenetén teszi elérhetővé az analóg jelet, vagy a koaxiális/optikai SPDIF kimenetén a digitális kimeneti jelet.

  SPDIF fogadás

  A BR13 az optikai vagy a koaxiális SPDIF bemenetére csatolt jelet dekódolja, majd megjeleníti a fent leírt kimeneteken.

  SPDIF bypass

  SPDIF bypass módban a BR13 nem változtat a bejövő jelfolyamon. Az optikai vagy koaxiális bemenetén fogadott jelet változatlan formában továbbítja az optikai vagy koaxiális kimenetére.


  Az analóg vonali kimenetet egy szobai hangrendszer vonali bemenetére csatlakoztathatod. A digitális kimenetek a külső hangrendszerek SPDIF bemenetére köthetőek.


  A BR13 fém háza az elegáns megjelenés mellett az elektromágneses árnyékolásért is felel.

  A házhoz csatlakozó, külső antenna ideális körülmények között akár 30 méteres kör lefedésére képes.

  A Bluetooth átalakításról a Qualcomm QCC5125-ös chip gondoskodik. A Bluetooth v5.2 szabvány gyorsabb, stabilabb kapcsolatot eredményez, mint a korábbi Bluetooth verziók.

  A FiiO BR13 támogatja a legmodernebb, legtisztább átviteli protokollokat, így az LDAC-ot és az AptX-HD-t, de a hagyományos, régebbi eszközökkel kompatibilis átviteli módokon is képes kommunikálni. (LDAC, aptX, aptX Adaptive, AptX LL, aptX HD, AAC, SBC) 

  Az ES9018K2M-es DAC chip az azt körülvevő áramköri elemekkel tökéletes digitális-analóg átalakítást végez, hogy a végeredmény élő koncert hangzását adja. Az analóg hangjelet egy TPA1882 erősíti a kívánt jelszintre.

  A FiiO BR13  HiFi architektúrája zaj és zavarmentes. A BR13 az alacsonyabb mintavételű anyagokat felskálázza 96 kHz/24 bit minőségűre, hogy az élmény még felemelőbb legyen.

  Az aktuális dekódolási minőségről a BR13 előlapján található LCD kijelző ad tájékoztatást. A kijelzőn számos további információ is megjelenik. 

  A kijelző mellett elhelyezett gombokkal hangosíthatsz vagy halkíthatsz, elvégezheted a menüben a szülséges beállításokat, amellett beavatkozhatsz a zene lejátszásba is.

  Az Apple és androidos eszközökre letölthető FiiO Music App és a FiiO Control App segítségével finomhangolhatod a BR13 működését. A kodekek engedélyezése vagy letiltása mellett pl. beállíthatod a számodra legmegfelelőbb hangzást a parametrikus equalizer (PEQ) segítségével. A telefonos appon keresztül a firmware frissítést is elvégezheted, ha szükséges.


  A Japan Audio Society a tökéletes hangminőséget HiRes Audio és HiRes Audio Wireless minősítésekkel jutalmazta.

  Próbáld ki Te is a FiiO BR13-t!

  A csomag tartalma: 

  • FiiO BR13
  • USB kábel (Type-C)
  • Antenna
  A FiiO BR13 bármilyen USB-s tápegységgel - akár egy okostelefon töltővel - használható. (Minimális áramerősség: 1A.) Az EU-s irányelveknek megfelelően a terméket tápegység nélkül szállítjuk.

  Gyártói adatlap

  A termékről a gyártói oldalon további képeket és információkat találsz angol nyelven, itt.

  A termék műszaki adatai
  Jel/zaj viszony (SNR) 114 dB
  Torzítás (THD+N) 0.0006%
  Bluetooth BTv5.2 (AAC/SBC/aptX/aptX LL/ aptX HD/LDAC)
  Chipkészlet DAC: ES9018K2M, Op-amp: TPA1882, Bluetooth: QCC5125
  Méret 98x96x26.5mm
  Tömeg 135 g
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz