FiiO Q5S DAC+AMP (MFi)

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  124.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO Q5S DAC+AMP (MFi)

  Hordozható fejhallgató erősítő D/A konverterrel, cseréhető erősítő modullal – Apple támogatással

  A nagy sikerű FiiO Q5 továbbfejlesztett változata a Q5S, a hordozható D/A konverterek elit klubjának tagja. Tekintélyt parancsoló külseje elismerésre méltó belsőt takar. A Q5s a cserélhető erősítő modulja által bármilyen célhoz rugalmasan alkalmazkodik. 

  A FiiO Q5S a Bluetooth v5.0  (AAC/SBC/aptX/aptX Low Latency/aptX HD/LDAC/HWA) kapcsolódási mód mellett vonali, optikai és koaxiális kapcsolatra is képes. USB csatlakozóján keresztül bármilyen számítógép vagy iPhone belső hangkártyájának szerepét átveszi, hogy még tisztábban szólaljanak meg az ismert dallamok is.
  A Q5S-sel szállított AM3E erősítő modul használata esetén választhatsz, hogy a hagyományos, 3.5 mm-es fejhallgató kimenetet használod, vagy a 2.5 mm-es, esetleg a 4.4 mm-es szimmetrikus kimenetet, amelyek részletesebb színpad képet és még nagyobb teljesítményt adnak, mint a hagyományos kimenet.
  A Q5S erősítője nagyobb teljesítményt tud leadni, mint általában a számítógépek/lejátszók. Ha a kellemesen bordázott, finoman állítható hangerőszabályozót már nem tudod tovább tekerni, ellenőrizd a kétállású Gain kapcsolót, amely Magas (High) szintre állítva még magasabb teljesítményt ad a fejhallgatódra.
  Ha a basszussal telt hangzást szereted, kapcsold be a basszus kiemelést a Q5S alján található kapcsolóval!
  Fülmonitor, magas impedanciás, stúdio fejhallgató vagy egyéb, speciális felhasználás esetén válassz egy másik erősítő modult! A mellékelt csavarhúzó segítségével pillanatok alatt felhelyezheted az igényeidhez legjobban passzoló kiegészítőt.
  Használhatod a Q5S-t egyszerű erősítőként is: ha a kombinált optikai/koaxiális/vonali bemenet aljzathoz csatlakoztatsz egy lejátszót, a fülhallgató kimeneteket használva a felerősített hangokat élvezheted.
  Ha csak a Q5S digitalis-analóg átalakítóját szeretnéd hasznosítani, USB-n, optikai vagy koaxális kábelen keresztül csatlakoztasd azt a számítógéphez, sztereó hangrendszerhez vagy egy iPhone-hoz, és a vonali kimenetet kösd a szobai hangrendszerhez!
  Digitális Sony Walkmanedet is összekapcsolhatod a Q5S-sel, ehhez a WMPort csatlakozóval ellátott, FiiO L27 kábel szükséges.
  Ha nem szeretnél kábeles összeköttetést létesíteni, használd a Q5S Bluetooth kapcsolódási képességét! Az 5.0-ás verziójú Bluetooth a kábeles kapcsolatok hangminőségével vetekszik. A Q5S oldalán található gombokkal lépkedhetsz a zeneszámok között, elindíthatod vagy megállíthatod a lejátszást. 
  A Q5S CNC megmunkálással készített, homokfúvott, alumínium háza amellett, hogy elegáns megjelenésével vonzza a tekintetet, megfelelő árnyékolást  biztosít a belső alkatrészeknek.
  A készülék lelke egy XMOS mikrokontroller, amely villámgyors működésével elérhetővé teszi a 768 kHz/24 bites működést és a DSD 256 dekódolást.
  A digitalis-analóg átalakításért két AKM AK4493EN chip felel, melyek simogató hangja alacsony torzítás mellett biztosít magas jel/zaj viszonyt.
  Az D/A átalakítás kimenetén nyert analóg jel két OPA926-es chipen keresztül nyeri el végleges formáját.  
  A Q5S szolgáltatásait az óriási, 3800 mAh-s lítium-polimer akkumulátornak köszönhetően akár 20 órán át is élvezheted egyetlen töltéssel. (Ha számítógéppel használod a terméket, akkor USB-n keresztül folyamatosan töltődik annak akkumulátora. iPhone-hoz csatlakoztatva a töltés automatikusan kikapcsol a telefon akkumulátorának kímélése érdekében.)
  A tökéletes hangminőségért a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta a FiiO Q5S-t.
  Az Apple előírásainak is mindenben megfelelt a Q5S, így elnyerte az MFi (Mark for iPhone/iPad/iPod) minősítést is. 

  A zenei kollekcióban több van, mint gondolnád. Próbáld ki Te is a FiiO Q5S-t e titkok felfedezéséhez!

  A csomag tartalma:

  - FiiO Q5S DAC+AMP
  - Lightning - MicroUSB kábel
  - USB - MicroUSB kábel
  - jack - jack audio kábel
  - koaxiális adapter 
  - optikai adapter
  - csavarhúzó
  - szilikon gyűrűk
  - szilikon lap
  - vászon tok
  - Használati útmutató

  Gyártói adatlap


  Kattints ide, ha meg szeretnéd nézni a FiiO Q5S angol nyelvű oldalát, ahol további információkat és képeket találsz.

  A D/A átalakító műszaki adatai
  D/A átakítás 768kHz/32bit + DSD64/128/256
  Teljesítmény Fejhallgató kimenet : 220 mW (32Ω ) Szimmetrikus kimenet : 560 mW (32Ω )
  Frekvencia átvitel 5 Hz - 50 kHz
  Torzítás (THD+N) <0.002% (1 kHz)
  Jel/zaj viszony (SNR) ≥117 dB
  Fejhallgató impedancia 16 -300 ohm
  Méret 124mm x 64mm x 16mm
  Tömeg 198 gramm
  Bluetooth v5.0 (AAC/SBC/aptX/aptX Low Latency/aptX HD/LDAC/HWA)
  Csatlakozók Vonali ki-/bemenet, optikai és koaxiális bemenet, USB audio bemenet, USB töltés, Bluetooth v5.0, 3.5mm fejhallgató kimenet, 2.5 mm és 4.4 mm szimmetrikus kimenet
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz