FiiO Q1 Mark II DAC+AMP (MFi)

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  39.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO Q1 Mark II DAC+AMP (MFi)

  Hordozható fejhallgató erősítő D/A konverterrel – Apple támogatással

  A FiiO Q1 Mark II tökéletesíti a megszokott zenei élményt. Csatlakoztasd azt az Apple lejátszódhoz - egy iPadhoz vagy iPhone-hoz - a mellékelt Lightning kábel segítségével! A FiiO Q1 Mark II digitalis-analóg átalakítója szebb, részletgazdagabb hangzást eredményez, mint az iPad/iPhone belső átalakítója.
  Számítógéphez is csatlakoztathatod a Q1 Mark II-t, így a legtöbb számítógépben megtalálható, beépített hangkártya minőségénél lényegesen jobb, tisztább hangzást kapsz.
  A Q1 Mark II erősítője nagyobb teljesítményre képes, mint általában a számítógépek/lejátszók. Ha a hangerőszabályozót már nem tudod tovább tekerni, ellenőrizd a kétállású Gain kapcsolót, amely Magas (High) szintre állítva még magasabb teljesítményt ad a fejhallgatódra.
  Ha a basszussal telt hangzást szereted, kapcsold be a basszus kiemelést a Q1 Mark II oldalán található kapcsolóval!
  Választhatsz, hogy a hagyományos, 3.5 mm-es fejhallgató kimenetet használod, vagy a 2.5 mm-es, szimmetrikus kimenetet, amely részletesebb színpad képet és még nagyobb teljesítményt ad, mint a hagyományos kimenet.
  Használhatod a Q1 Mark II-t egyszerű erősítőként is: ha a kombinált vonali bemenet/kimenet aljzathoz csatlakoztatsz egy lejátszót, a fülhallgató kimeneteket használva a felerősített hangokat élvezheted.
  Ha csak a Q1 Mark II digitalis-analóg átalakítóját szeretnéd hasznosítani, USB-n csatlakoztasd azt a számítógéphez vagy az iPhone-hoz, és használd a kombinált aljzatot vonali kimenetként.
  Digitális Sony Walkmanedet is összekapcsolhatod a Q1 Mark II-vel, ehhez a WMPort csatlakozóval ellátott, FiiO L27 kábel szükséges.
  A Q1 Mark II homokfúvott, fém háza amellett, hogy elegáns megjelenésével vonzza a tekintetet, megfelelő árnyékolást  biztosít a belső alkatrészeknek.
  A készülék lelke egy XMOS mikrokontroller, amely villámgyors működésével elérhetővé teszi a 384 kHz/24 bites működést és a DSD 256 dekódolást.
  A digitalis-analóg átalakításért egy AKM AK4452 chip felel, amely alacsony torzítás mellett biztosít magas jel/zaj viszonyt.
  Az D/A átalakítás kimenetén nyert analóg jel egy OPA1622-es, majd két OPA926-os chipen keresztül nyeri el végleges, tökéletes formáját.
  A Q1 Mark II szolgáltatásait a beépített, 1800 mAh-s lítium-polimer akkumulátornak köszönhetően akár 20 órán át is élvezheted egyetlen töltéssel. (Ha számítógéppel használod a terméket, akkor USB-n keresztül folyamatosan töltődik annak akkumulátora. iPhone-hoz csatlakoztatva a töltés automatikusan kikapcsol a telefon akkumulátorának kímélése érdekében.)
  A tökéletes hangminőségért a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta a FiiO Q1 Mark II-t.
  Az Apple előírásainak is mindenben megfelelt a Q1 Mark II, így elnyerte az MFi (Mark for iPhone/iPad/iPod) minősítést is.
  Lépj a zenehallgatás magasabb szintjére, fedezz fel újabb részleteket a meglévő gyűjteményedben! Próbáld ki Te is a FiiO Q1 Mark II-t!

  A csomag tartalma:

  - FiiO Q1 Mark II DAC+AMP
  - Lightning - MicroUSB kábel
  - USB - MicroUSB kábel
  - jack - jack audio kábel
  - szilikon gyűrűk
  - szilikon lap
  - vászon tok
  - Használati útmutató

  Gyártói adatlap

  Kattints ide, ha meg szeretnéd nézni a FiiO Q1 Mark II angol nyelvű oldalát, ahol további információkat és képeket találsz.

  A D/A átalakító műszaki adatai
  D/A átakítás 384kHz/32bit + DSD64/128/256
  DSD támogatás DSD64/128/256
  Teljesítmény Fejhallgató kimenet: 112 mW (16Ω ) 75 mW(32Ω ) Szimmetrikus kimenet: 240 mW (16Ω ) 220 mW(32Ω )
  Frekvencia átvitel 6 Hz - 80 kHz
  Torzítás (THD+N) <0.003% (1 kHz)
  Jel/zaj viszony (SNR) ≥115 dB
  Fejhallgató impedancia 16 -150 ohm
  Áramellátás 1800 mAh Lítium-polimer akkumulátor
  Chipkészlet AK4452. OPA926, OPA1662, XMOS
  Méret 99mm x 59mm x 12.5mm
  Tömeg 101 gramm
  Bluetooth Nincs
  Csatlakozók Audio bemenet: Aux és MicroUSB. Kimenet: vonali, fejhallgató (3.5mm) szimmetrikus TRRS (2.5mm)
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz