FiiO uBTR Bluetooth DAC - Fekete

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  12.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO µBTR Bluetooth DAC - Fekete

  Bluetooth fejhallgató erősítő D/A konverterrel

  A FiiO µBTR egy ékszerként viselhető, apró csoda, amely lehetővé teszi, hogy a lejátszód a fülhallgatótól távolról, vezeték nélkül továbbítsa a felemelő dallamokat a fülhallgatóhoz. A lejátszó és a µBTR között aptX Bluetooth összeköttetés van. A µBTR-től a fejhallgatónk kábele felel a hangátvitelért.

  Ez hasznos lehet, ha pl. futás közben egy övtáskában szeretnénk tartani a nehéz okostelefonunkat – a µBTR-et a ruhánkra csiptethetjük, ahhoz csatlakoztatjuk a fejhallgató kábelét, így a motiváló zene szinte észrevétlenül lehet társunk a sportolás alatt: a lejátszó a µBTR-hez vezeték nélkül továbbítja a hangot. Irodai környezetben is praktikus a bluetooth összeköttetés: felállhatunk a számítógépünktől, mégsem szakad meg a hallgatott zene vagy konferenciahívás. A telefonálási képességet a µBTR-be épített mikrofonnak köszönhetjük. Akár egy hagyományos,  mikrofon nélküli fejhallgatót is telefonos headsetté varázsolhatunk ilyen módon a FiiO µBTR segítségével.

  Ráadásul Bluetooth kapcsolat felépítése egyetlen pillanatot igényel csak: NFC képes lejátszónkkal gyors kapcsolódásra képes a µBTR.

  Azoknak is jó szolgálatot tehet a FiiO µBTR, akik olyan lejátszót (pl. okostelefont) használnak, amelyen nincs 3.5 mm-es fejhallgató kimenet. Ha Bluetooth képes a lejátszó, akkor a µBTR-gyel adapter kábel nélkül is használhatod a vezetékes fejhallgatódat.

  Ha hordozható lejátszóról szeretnél szobai vagy autós hangrendszerre zenét továbbítani, akkor is segít a µBTR: csatlakoztasd a hangrendszer Aux-In vezetékét a µBTR-re, és a lejátszóról küldd a zenét µBTR-en keresztül a hangrendszerre. 

  A µBTR előlapján található nyomógomb segítségével hívást fogadhatsz, elindíthatod vagy megállíthatod a lejátszott zeneszámot.

  Egy feltöltéssel kb. 9 órán át élvezheted a vezeték nélküli szabadságot. 

  A csomag tartalma:

  - FiiO uBTR
  - USB kábel
  - Használati  útmutató 

  Gyártói adatlap

  A termék angol nyelvű adatlapján számos további fényképet és technikai információt találsz, ITT.

  A termék műszaki adatai
  Teljesítmény >20 mW (16 Ω), >10 mW (32 Ω)
  Fejhallgató impedancia 16-32 Ω
  Jel/zaj viszony (SNR) >95 dB
  Torzítás (THD+N) <0.05% (1 kHz/32 Ω)
  Bluetooth BTv4.1 (aptX, SBC, AAC)
  NFC Van
  Mikrofon Van
  Chipkészlet Bluetooth:CSR8645
  Áramellátás 120 mAh akkumulátor (USB-C-n tölthető) 9 óra használati idő
  Méret 19 mm x 55 mm x 9.1 mm
  Tömeg 12.5 gramm
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz