FiiO - Jade Audio JW1 headset - Fekete

 • Kérdések (0)
 • Elérhetőség: Raktáron
  14.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO - Jade Audio JW1 mikrofonos fülhallgató (headset) - FEKETE

  Bluetooth headset mindennapi használatra

  A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JW1 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

  A JW1 hangszórói a fülkagyló előtt helyezkednek el, így a JW1-et akkor is használhatod, ha nem szereted a hallójárati (IEM) vagy a fülkagylóba helyezhető fülhallgatókat. A fülhorogban megbúvó mikrofon használatával telefonbeszélgetéseket folytathatsz - akár úgy, hogy közben a telefon a zsebedben marad.

  Az elrendezésből adódóan a környezeti zajokat nem zárja ki a JW1, emiatt kültéri sportoláshoz - pl. futáshoz, biciklizéshez - biztonságosabb a JW1 használata, mint pl. egy hallójáratba illeszkedő fülmonitoroknak. (A nyitott kialakítás miatt a szobában esetleg mások is hallhatják, amit te hallgatsz. Ha ez kelletlenséget okoz, akkor válasssz inkább egy másik fülhallgatót!)

  Az ívelt fülhorog számos ponton érintkezik a testeddel, stabilan tartva a fülhallgatót intenzív mozgás esetén is. A fülhorgok tömege mindössze 9.5 gramm oldalanként, így a JW1 viselése nem terheli a füleidet. A JW1 cseppálló kivitele ellenáll az esőnek és az izzadságnak.

  A JW1 stabil, 5.3-as  verziójú Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a lejátszóhoz vagy a telefonhoz. A JW1 által használt SBC és AAC Bluetooth kodekekkel az újabb lejátszó eszközök éppúgy gond nélkül csatlakoznak a JW1-hez, mint a régebbiek. A korábban párosított eszközökhöz pillanatok alatt, automatikusan újracsatlakozik a JW1. A Bluetooth hatótáv kb. 10 méter a lejátszó és a JW1 között, a köztük található falaktól és egyéb tereptárgyaktól függően.

  Szükség esetén használható egymástól függetlenül, külön-külön is a két fülhorog. 

  A JW1-ben a zenei hangokat egy-egy 14.2 mm-es membrán szólaltatja meg. A kategóriában megszokottnál nagyobb méret intenzívebb mély hangokat eredményez, de a magas tartományban is jól teljesít.

  A JW1 végeinél megtalálható, érintésérzékeny területen koppintva elindíthatod vagy megállíthatod a zenelejátszást, lépkedhetsz a zeneszámok között, hívást fogadhatsz vagy utasíthatsz el, és aktiválhatod az okostelefon ügynököt (pl. Sirit vagy Bixby-t).

  A fülhorgok egy-egy töltéssel 6 óráig használhatóak. A töltőtokban további 12 órányi töltést tárol a benne található, 250 mAh-s akkumulátor, így összesen 18 órán át élvezheted külső áramforrás nélkül a JW1-et hangzását. 

  A kellemes megjelenésű töltőtok fedelét egy mágneses zár tartja a helyén. 

  A tokon és a fülhorgokon egy-egy státusz led tájékoztat a töltés, bekapcsolás és a Bluetooth kapcsolódás állapotáról. 

  A lemerült tokot a mellékelt USB kábellel töltheted fel. A töltéshez szükséges idő kb. másfél óra.


  Döntsd el, hogy inkább egy fekete vagy egy fehér JW1-et szeretnél!

  Legyen a mindennapi társad egy JW1 sportoláshoz, irodába vagy akár az esti filmhez!


  A csomag tartalma

  • JW1 fülhorog pár
  • Töltőtok
  • Tároló vászonzsák
  • USB-C - USB-A töltőkábel


 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz