FiiO FW3 HiFi TWS fülhallgató mikrofonnal - EZÜST

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  39.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO FW3 HiFi TWS Bluetooth fülhallgató mikrofonnal - Ezüst

  AK4332, QCC5141 Bluetooth 5.2: LHDC és AptX Adaptive

  A FiiO FW3 a mozgás szabadságával ajándékoz meg. Fülbe dugható hangszórói vezeték nélkül fogadják a lejátszódból érkező dallamokat.

  (Az FW3 fülhallgató chipkészlete megegyezik a felső kategóriás FW5 alkatrészeivel, a fő különbség a hangkeltőkben van.)

  A Qualcomm cég QCC5141 Bluetooth chipje dupla DSP-vel és két maggal precíz munkát végez. A v5.2-es Bluetooth-t támogató chip a legújabb LHDC és AptX Adaptive kodekek mellett a korábban alkalmazott kodekeket is ismeri, így a régebbi lejátszókkal is stabil kapcsolatot biztosít. Ha játékhoz vagy film nézéshez szeretnéd használni az FW3 fülhallgatót, akkor érdemes az alacsony késleltetésű (low latency - <100 ms) játék (gaming) módba váltani, hogy megmaradjon a tökéletes ajakszinkron.

  A Qualcomm cég Snapdragon Sound tanúsítványa  a bizonyíték arra, hogy a Bluetooth-on át is elérhető a kimagasló hangzás.

  Az FW3-ban a digitális-analóg átalakítást a japán AK4332-es DAC chipek végzik. Az AK chipek méltán híresek a kiváló torzítási és jel-zaj viszony paramétereikről.

  A hangok megszólaltatásáért egy 10 mm-es szén-alapú (carbon based) membrán felel, melyet poliuretán perem vesz körül, így tökéletesítve a gyors és rugalmas mozgást és csökkentve a nemlineáris torzításokat. Ez az összeállítás vokálban gazdag, középtartomány hangsúlyos zenékhez tökéletes választás.

  A fülhallgatók formáját gondos tesztelés során csiszolták tökéletesre. A megfelelő szilikon fülilleszték kiválasztásával hosszú távon is kényelmesen hordható, tiszta hangzású fülhallgatóhoz jutsz. 

  Az FW3-be rejtett mikrofonok segítségével hívásokat fogadhatsz vagy kezdeményezhetsz, ha a telefonoddal párosítod az FW3-at. 

  Az FW3-en elhelyezett, fizikai gombok segítségével beállíthatod a kívánt hangerőt, elindíthatod vagy megállíthatod a lejátszást, hívásokat fogadhatsz vagy utasíthatsz el. 

  A FiiO FW3 fülhallgató kb. 7 órán át használható egyetlen töltéssel. A töltő tokban bármikor újra töltheted a fülhallgatót. A 380 mAh-s, lítium-polimer akkumulátorral ellátott tok 21 órányi kapacitással rendelkezik, utána USB-n keresztül töldheted fel azt újra. A töltés állapotáról a tokon található LED sor ad visszajelzést. 

  A FiiO FW3 fülhallgatóhoz töltsd le ingyen a FiiO Control Appot és/vagy a FiiO Music appot, hogy elvégezhesd a kívánt finomhangolásokat:

  • Beállíthatod a balanszt,
  • Kiválaszthatod a játék (gaming) módot,
  • Finomhangolhatod a hangszínt. Ehhez a megszokott EQ mellett Parametrikus ekvalézer (PEQ) is rendelkezésre áll. (A PEQ segítségével a módosítandó frekvencia tartomány sávszélessége is beállítható.)

  Az FW3-mal nincs több összegubancolódott kábel, mindenbe beleakadó vezeték. Használhatod sportoláshoz, vezetéshez, otthonra vagy az irodába. 

  Kellemes zenehallgatást kívánunk!

  A csomag tartalma:

  - FiiO FW3 fülhallgató
  - USB-C töltő kábel
  - Tároló tok töltő funkcióval
  - Szilikon fülilleszték készlet
  - Használati  útmutató 

  Gyártói oldal

  A FiiO angol nyelvű, nemzetközi oldalán további képeket és infomációkat találsz, ide kattintva.

  A fülhallgató műszaki adatai
  Hangkeltő 10 mm-es, szén alapú (carbon based) membrán
  Mikrofon Van
  Tömeg 2 x 6.2 gramm + 45 gramm (tok)
  A termék műszaki adatai
  Jel/zaj viszony (SNR) ≥106dB (dbA)
  Torzítás (THD+N) <0.0016%(1kHz/32Ω)
  Bluetooth BT5.2 (LHDC, AptX Adaptive, AptX, SBC, AAC...)
  Chipkészlet DAC: AK4332 Bluetooth: QCC5141
  Áramellátás 65 mAh (fülhallgató) 380 mAh Li-Poly akkumulátor (tok), 7 óra (fülhallgató) +14 óra (tok) használati idő
  Méret "28.4*22.9*22.6mm (fülhallgató 68.4*43.9*32.5 mm (töltőtok)
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz