FiiO FW1 TWS+ Bluetooth fülhallgató mikrofonnal

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  24.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO FW1 TWS+ Bluetooth fülhallgató mikrofonnal

  A FiiO FW1 a mozgás szabadságával ajándékoz meg. Fülbe dugható hangszórói vezeték nélkül fogadják a lejátszódból érkező dallamokat.

  Az FW1 TWS+ (True Wireless Stereo Plus) fülhallgatója egy marokba illeszkedő, töltő tokban érkezik. A tok kinyitását Hall érzékelők érzékelik. A fülhallgatók a nyitás pillanatában kezdeményezik a kapcsolódást a korábban már párosított lejátszóval, így mire a füledbe illeszted a hangszórókat, már lejátszásra készen áll a rendszer, nem kell hosszú másodpercekig várnod a kapcsolat felépítésére.

  A fülhallgatók formáját gondos tesztelés során csiszolták tökéletesre. A megfelelő szilikon fülilleszték kiválasztásával hosszú távon is kényelmesen hordható, tiszta hangzású fülhallgatóhoz jutsz. A cseppálló kivitel ellenáll az esőnek és az izzadságnak is.

  A FiiO FW1 fülhallgatók házában egy-egy Knowles lengőnyelves hangkeltő működik. A lengőnyelves hangkeltők specialistája, a Knowles a FiiO hangmérnökeinek visszajelzése alapján csiszolta tökéletesre az FW1-hez optimalizált hangkeltőt. Ennek köszönhetően az FW1 a teljes spektrumon tisztán, természetesen szólal meg, a legmélyebb hangoktól a legmagasabb hangokig.

  A lejátszó és az FW1 közötti, stabil kapcsolatról LDS (Laser Direct Structuring) antenna és egy-egy Qualcomm QCC3020 chip gondoskodik. Az 5.0-s Bluetooth vezérlő SBC, AAC és aptX hangátvitelre is képes. A Bluetoothon fogadott hangot a QCC3020 SoC chipben található, belső DSP áramkör alakítja a lengőnyelves hangkeltő karaktirisztikájának legmegfelelőbb formára.

  Az FW1-be rejtett mikrofon segítségével hívásokat fogadhatsz vagy kezdeményezhetsz, ha a telefonoddal párosítod az FW1-et. A cVc 8.0 zajszűrőnek köszönhetően a partnered tisztán fogja érteni a beszédedet akkor is, ha zajos környezetből telefonálsz.

  Az FW1-en nem találhatóak gombok, mivel az egész ház egy érintés érzékeny gomb. A megfelelő koppintásokkal beállíthatod a kívánt hangerőt, elindíthatod vagy megállíthatod a lejátszást, hívásokat fogadhatsz vagy utasíthatsz el. 

  A FiiO FW1 True Wireless Stereo Plus (TWS+) módban a Bluetooth v5.0 egyébként is alacsony késleltetésénél még gyorsabban működik. Ennek oka, hogy a TWS+ képes lejátszókkal párosítva az FW1 mindkét fülhallgatója egyenesen a lejátszótól kapja az adást, szemben a hagyományos TWS móddal, amikor a lejátszóból kapott információkat az egyik fülhallgató (primary) továbbítja a másik (secondary) fülhallgató számára. TWS+ módban kevésbé merül az akkumulátor, így még tovább tart a zene. Dönthetsz úgy, hogy csak az egyik fülest használod, és a másikat odaadhatod másnak, hogy ő a saját lejátszójával párosítsa a fél pár FW1-et, de természetesen a sztereó élmény az igazi, ami az alapértelmezett használati mód az FW1-nél.

  A FiiO FW1 fülhallgató kb. 7 órán át használható egyetlen töltéssel. A töltő tokban bármikor újra töltheted a fülhallgatót. A 420 mAh-s, lítium-polimer akkumulátorral ellátott tok 21 órányi kapacitással rendelkezik, utána USB-n keresztül töldheted fel azt újra. A töltés állapotáról a tokon található LED sor ad visszajelzést.

  Az FW1-gyel nincs több összegubancolódott kábel, mindenbe beleakadó vezeték. Használhatod sportoláshoz, vezetéshez, otthonra vagy az irodába. A FiiO FW1 az okostelefonok mellett tökéletes társ a FiiO M5 viselhető lejátszóihoz is.

  Kellemes zenehallgatást kívánunk!

  A csomag tartalma:

  - FiiO FW1 fülhallgató
  - USB-C töltő kábel
  - Tároló tok töltő funkcióval
  - Szilikon fülilleszték
  - Használati  útmutató 


  A fülhallgató műszaki adatai
  Hangkeltő Knowles lengőnyelves (balanced armature) hangkeltő
  Mikrofon Van
  Tömeg 2 x 4.3 gramm
  A termék műszaki adatai
  Bluetooth BT5.0 (aptX, SBC, AAC) TWS+
  NFC nincs
  Chipkészlet Qualcomm QCC3020 (SoC: Bluetooth és DSP)
  Áramellátás 420 mAh Li-Poly akkumulátor, 7 óra (fülhallgató) 21 óra (tok) használati idő
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  Kapcsolódó termékek