FiiO BTR3K Bluetooth DAC

 • Kérdések (0)

 • Elérhetőség: Raktáron
  32.990 Ft
  -+
   

  Kérdése van erről a termékről  FiiO BTR3K Bluetooth DAC

  Bluetooth v5.0 fejhallgató erősítő D/A konverterrel, szimmetrikus kimenettel

  A FiiO BTR3K erősítő segítségével megszabadulhatsz a felesleges kábelektől, mégis tökéletes marad a hangzás. A fülhallgatót a lejátszó helyett csatlakoztasd a BTR3K-ba, majd kösd össze a lejátszót és a BTR3K-t Bluetooth kapcsolattal.

  - A BTR3K-t használhatod számítógéped vagy okostelefonod mellé, a megszokott vezetékes fej- vagy fülhallgatóddal. Végre felállhatsz az asztaltól akár egy hosszú konferencia hívás közben is, mégis vonalban maradsz. Ráadásul a BTR3K-ban lévő mikrofonnak köszönhetően teljes értékű headsetté alakíthatod az egyszerű, mikrofon nélküli fejhallgatódat is.

  - Csatlakoztasd a Bluetooth képességgel nem rendelkező, szobai HiFi rendszered Aux-IN bemenetére a BTR3K-t, ha a telefonról vagy számítógépről szeretnél zenét küldeni Bluetooth-on keresztül a HiFire.

  - Az autóban sem fog többé gondot okozni, hogy akár a hátsó ülésről, Bluetooth-on keresztül érkezzen a zene a csak Aux-IN csatlakozóval ellátott fejegységre.

  A Bluetooth-on át érkező jeleket egy CSR8675 chip dolgozza fel a BTR3K-ban. A felső kategóriás áramkör támogatja a v5.0 Bluetooth szabványt. Ismeri az összes, jelenleg elérhető átviteli kodeket, egészen az LDAC vagy akár az AptX HD minőségig, de az alacsony késleltetésű AptX-LL-t is dekódolja, ami a videó tartalmak fogyasztásához jöhet jól.

  A BTR3K segítségével kiválthatod a számítógéped belső hangkártyáját is. Ehhez csatlakoztasd a BTR3K-t a számítógéphez egy USB kábellel, és válaszd ki a számítógép Lejátszó eszközök menüjéből a BTR3K-t. A FiiO BTR3K a legtöbb számítógép belső hangkártyájánál lényegesen tisztábban szól.

  A BTR3K-ban a digitális-analóg átalakításért két AK4377A DAC chip felel. Az előd BTR3-ban alkalmazott AK4376-hoz képest ezek 50%-kal nagyobb kimenő teljesítményre képesek.

  A precíz időzítés és az alacsony jitter a dupla kristály oszcillátor alkalmazásának köszönhető.

  A 3.5 mm-es, hagyományos fülhallgató kimenetbe akár távirányítós fülhallgatót is dughaszt. A BTR3K detektálja a csatlakoztatott fülhallgatót, és elérhetővé teszi számodra a fülhallgató vezetékén lévő mikrofon és távirányító használatát.

  A 2.5 mm-es, szimmetrikus kimenet mögött végig szimmetrikus architektúra lapul, a digitális-analóg átalakítóktól egészen az analóg erősítőkig.

  A FiiO BTR3K jobb oldalán elhelyezkedő, pici lyuk egy nagy érzékenységű, gömbkarakterisztikájú (omnidirectional) mikrofont rejt.

  A mikrofonon érkező hangokat a Qualcomm cVc 8.0 zajszűrője tisztítja meg. Beszélgetőtársaid így akkor is tisztán hallanak, ha nincs körülötted tökéletes csend.

  A mikrofont használhatod okostelefon asszisztens irányításához is. (Siri, Google Assistant, Bixby...) Ehhez csak nyomd meg kétszer a BTR3K-n a megfelelő gombot, a telefont nem kell elővenned.

  A FiiO BTR3K 330 mAh-s, lítium-polimer akkumulátora 1.5 óra alatt feltöltődik az USB-C csatlakozón keresztül, és egy töltéssel 11 óra működésre képes.

  Az alumínium ötvözet ház a 2.5D-s üveg előlappal tökéletesen illeszkedik a professzionális belsőhöz.

  Az előlapon elhelyezett FiiO logó színe az alkalmazott kodektől függ (kék:SBC, fehér: LDAC...), de itt láthatod a párosítási módot (ezt váltakozó színnel jelzi), vagy ha lemerült az akkumulátor (villogó piros).

  A BTR3K hátlapját egy HiRes Audio logó díszíti. Ezt a logót a Japan Audio Society szigorú tesztelés után adományozza a legjobb termékeknek.

  A BTR3K dobozában elhelyezett csiptetővel a ruhádhoz rögzítheted a BTR3K-t, ha szeretnéd.

  Szabadulj meg a vezetékektől, próbáld ki a BTR3K-t!

  Értékelni fogod a változást.


  A csomag tartalma:

  - FiiO BTR3K
  - USB kábel
  - Átlátszó keret övcsiptetővel
  - Használati  útmutató

  Gyártói adatlap

  További képekért és műszaki adatokért kérjük, látogasd meg az angol nyelvű FiiO BTR3K oldalt.

  A termék műszaki adatai
  Teljesítmény Hagyományos >50 mW (16 Ω), >32 mW (32 Ω) Szimmetrikus >40 mW (16 Ω), >78 mW (32 Ω)
  Fejhallgató impedancia 16-100 Ω
  Jel/zaj viszony (SNR) 119 dB/122 dB
  Torzítás (THD+N) <0.003% (1 kHz) <0.002% (1 kHz)
  Bluetooth BTv5.0 (AAC/SBC/aptX/aptX LL/ aptX HD/LDAC)
  NFC Van
  Mikrofon Van
  Chipkészlet DAC: 2 x AK4377A , Bluetooth: CSR8675
  Áramellátás 330 mAh akkumulátor (USB-C-n tölthető) 9.5 óra használati idő
  Méret 58 mm x 25 mm x 11 mm
  Tömeg 23.5 gramm
 • Kérdések (0)
 • Vélemény írása

  Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz