Bluetooth

Segítségért görgess a képek alatti részhez!
Mutat:
Rendezés:
FiiO BTR3K Bluetooth DAC
FiiO BTR3K Bluetooth DAC
FiiO BTR3K Bluetooth DACBluetooth v5.0 fejhallgató erősítő D/A konverterrel, szimmetrikus kimenettel..
29.990 Ft
FiiO BTR5 Bluetooth DAC
FiiO BTR5 Bluetooth DAC
FiiO BTR5 Bluetooth DACNFC képes Bluetooth fejhallgató erősítő D/A konverterrelA FiiO BTR5 Bluetooth..
44.990 Ft
FiiO FB1 Bluetooth fülhallgató
FiiO FB1 Bluetooth fülhallgató
FiiO FB1 Bluetooth fülhallgatóKényelmes és nagyon jó hangú bluetooth fülhallgatójával a FiiO elhozza..
15.990 Ft
FiiO LC-BT2 Bluetooth nyakpánt mikrofonnal - 2 tüskés csatlakozóval
FiiO LC-BT2 Bluetooth nyakpánt mikrofonnal - 2 tüskés csatlakozóval
FiiO LC-BT2 Bluetooth nyakpánt mikrofonnalBluetooth vevő 2 tüskés csatlakozóval ellátott fülhallgató..
29.990 Ft
FiiO LC-BT2 Bluetooth nyakpánt mikrofonnal - MMCX csatlakozóval
FiiO LC-BT2 Bluetooth nyakpánt mikrofonnal - MMCX csatlakozóval
FiiO LC-BT2 Bluetooth nyakpánt mikrofonnalBluetooth vevő MMCX csatlakozós fülhallgatókhozA FiiO LC-B..
29.990 Ft
FiiO Q5S Type-C DAC+AMP (THX, MFi)
FiiO Q5S Type-C DAC+AMP (THX, MFi)Hordozható fejhallgató erősítő D/A konverterrel, cseréhető erősítő..
134.990 Ft
FiiO SK-BTR3 tok
FiiO SK-BTR3 tok
A FiiO BTR3 Bluetooth vevő hasznos kiegészítője az SK-BTR3 szilikon tok, amely megóvja a BTR3-at a k..
1.990 Ft
FiiO SK-BTR5 tok
FiiO SK-BTR5 tok
A FiiO BTR5 Bluetooth vevő hasznos kiegészítője az SK-BTR5 bőr védőtok, amely megóvja a BTR5-öt a ka..
3.990 Ft
FiiO uBTR Bluetooth DAC - Fehér
FiiO µBTR Bluetooth DAC - FehérBluetooth fejhallgató erősítő D/A konverterrelA FiiO µBTR egy ékszerk..
12.990 Ft
FiiO uBTR Bluetooth DAC - Fekete
FiiO uBTR Bluetooth DAC - Fekete
FiiO µBTR Bluetooth DAC - FeketeBluetooth fejhallgató erősítő D/A konverterrelA FiiO µBTR egy ékszer..
12.990 Ft
Jade Audio EW1 Bluetooth fejhallgató mikrofonnal
Jade Audio EW1 Bluetooth fejhallgató mikrofonnal
Jade Audio EW1 Bluetooth TWS fejhallgató mikrofonnalA Jade Audio brand a FiiO gyermeke. A Jade Audio..
15.990 Ft
Mutasd 1 tól 11 -ig 11 (1 oldalakat)

A FiiO Bluetooth adapterek megszabadítanak a felesleges kábelektől

Végre hívás közben is felállhatsz a számítógéped mellől egy elnyúló konferencia beszélgetés vagy egy hosszú távoktatásos óra közben. Ehhez a vezetékes fülhallgató csatlakozóját húzd ki a számítógépből, és dugd be azt a FiiO Bluetooth vevő aljzatába! A számítógépet Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztasd a FiiO Bluetooth vevőhöz!

A FiiO Bluetooth eszközök mikrofonos headsetté változtatják a jól megszokott, egyszerű fül- vagy fejhallgatódat. A VoIP hívásokhoz többé nem kell letenned a zenehallgatáshoz használt, kényelmes fülest, hogy felvedd helyette a gyenge hangminőségű, "telefonálós" headsetet.

Egy FiiO Bluetooth vevő akkor is jól jöhet, ha a drága telefonodat nem szeretnéd kitenni a külső veszélyeknek: síeléskor a belső zsebedben, lefagyás veszélye nélkül működhet a nyomvonal rögzítés a telefonon, miközben a motiváló  zenét a Bluetooth vevő fogadja és továbbítja a füledhez - kábel gubancolódások nélkül.

Egyes drága okostelefonok fizikai csatlakozóihoz csak az adott gyártó méregdrága fülhallgatói illeszthetőek. A FiiO Bluetooth vevők erre a problémára is univerzális megoldást nyújtanak.

A csak Aux-In bemenettel rendelkező hangrendszeredet Bluetooth képessé teheted a FiiO BTR vevőivel. A szobai HiFid, vagy akár az autód hangrendszerének Aux-In bemenetét kösd össze a FiiO BTR vevő kimenetével, majd a számítógépet és/vagy a telefont párosítsd össze a FiiO BTR vevővel! A teljesen offline HiFi rendszeredre így a telefonod, számítógéped vagy a FiiO lejátszód belső tárhelye mellett az internetről is küldhetsz streamelt zenét, akár a lakás másik sarkából, ha úgy szeretnéd.

Egyes ügyfeleink csak a Bluetooth mikrofont használják a BTR vevőkből. Online zongora oktatáshoz, vagy személyes beszélgetések rögzítéséhez is kiváló partner egy FiiO BTR vevő a hosszú akkumulátor élettartam és a gömb karakterisztikájú, zajszűrős mikrofon miatt.

A mikrofonnal az okostelefonod asszisztensét (Siri, Bixby stb.) is irányíthatod. 

A FiiO Bluetooth eszközökön elhelyezett gombokkal vezérelheted a zene lejátszást és a okostelefonos használat esetén hívásokat is fogadhatsz és indíthatsz anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat.

A Bluetooth vevő és a lejátszód képességeitől függ, hogy milyen hangminőséget érhetsz el a Bluetooth összeköttetésen keresztül: Az AptX-et a régebbi lejátszók is ismerik; az AptX-HD a pár évvel ezelőtt volt a csúcs; az LDAC és HWA kodekek használatával olyan tisztán szól majd a zene, hogy egy vak teszten valószínűleg nem fogod tudni megmondani, hogy kábelen vagy Bluetooth-on keresztül érkezik-e a zene a füleidhez. Az AptX Low Latency-t film nézéshez használhatod, hogy tökéletes szinkronban maradjon a hang és a kép.

Egyes FiiO Bluetooth adapterek NFC képesek: a korábban már összepárosított eszközökhöz egy érintéssel újracsatlakoztathatóak, így még azt a pár másodpercet is megspórolhatod, ameddig a Bluetooth kapcsolat manuális bekapcsolása tartana.

A legtöbb FiiO Bluetooth adapter USB DAC-ként is használható: ha USB-n keresztül csatlakoztatod azokat a számítógépedhez vagy a telefonodhoz (nem minden telefon támogatja ezt a funkciót) akkor a lejátszó eszköz belső hangkártyájának szerepét átvéve általában sokkal tisztább hangzásban lesz részed.

A Bluetooth vevő és a fülhallgató csatlakozása eszközönként eltérő: A BTR sorozathoz a hagyományos, 3.5 mm-es jack dugók mellett egyes modelleknél 2.5 mm-es, szimmetrikus csatlakozóval is csatlakoztathatod a fülhallgatódat. Más modelleknél (például az LC-BT2 nyakpántnál) a fülhallgató hangszóróját közvetlenül a Bluetooth adapter MMCX vagy kéttüskés csatlakozójára pattinthatod. 

A FiiO Bluetooth adapterek kiváló hangminőségét számos HiRes Audio és HiRes Audio Wireless minősítés igazolja. E tanúsítványokat a Japan Audio Society alapos tesztelés után adományozza a kitüntetésre méltó termékeknek.

Válassz egy szimpatikus FiiO Bluetooth adaptert, és szabadulj meg a kábelek okozta kötöttségektől!