A FiiO M3 Pro lejátszóhoz tartozó letöltések

1. Firmware frissítés

A FiiO M3 Pro lejátszó menüjét és alap funkcióit a lejátszón tárolt, úgynevezett firmware biztosítja. Az időről időre megjelenő firmware frissítések új szolgáltatásokkal ruházzák fel a készüléket, amellett kijavítják a korábbi verziókban esetleg meglévő hibákat.

A jelenleg elérhető, legfrissebb firmware a FiiO M3 Pro lejátszóra: FiiO M3 Pro fw v1.0.9

 

A lejátszódon lévő, aktuális FiiO M3K firmware verziót a következő menüpontban ellenőrizheted:

Settings -> Player Info

 

Amennyiben nem a legfrissebb Firmware-t tartalmazza a lejátszó, mindenképpen érdemes azt frissíteni a következő lépésekben leírt módon: 

1. A frissítéshez szükséged lesz egy micro SD kártyára, amit FAT32-es formázással készíts elő!

2. A kártyát akár az M3K segítségével is leformázhatod. (Figyelem, ebben az esetben minden, a kártyán tárolt adat törlődik!)

3. Töltsd le a legújabb firmware-t a jelen leírás alatt található link segítségével, és másold át az SD kártya főkönyvtárába! Fontos, hogy magát a tömörített zip állományt másold át, azt ne tömörítsd ki!

4. Ellenőrizd, hogy a lejátszó akkumulátorának töltöttsége legalább 50%-os legyen!

5. Kapcsold ki az lejátszót és tedd be az új firmware-t tartalmazó SD kártyát! 

6. Tarsd megnyomva a hangosítás (+) gombot, és nyomd meg mellé a bekapcsoló gombot mindaddig, amíg a firmware frissítés megkezdődik. A frissítés alatt ne nyúlj a készülékhez!

7. A frissítés befejeztével a készülék újraindul.

8. Az esetlegesen sikertelen frissítés esetén kérjük, tartsd nyomva a Bekapcsoló gombot 10 másodpercig, és kezdd újra a frissítési lépéseket!

FiiO M3 Pro v1.0.9 letöltéséhez kattints IDE!

2. USB DAC illesztő (driver)

Ahhoz, hogy a FiiO M3K lejátszót külső hangkártyaként használd, a Windows operációs rendszerre  telepítened kell az USB DAC illesztőt (drivert).  USB DAC illesztő letöltéséhez kattints ide.

Ha segítségre van szükséged, keress meg minket a weboldalon megtalálható elérhetőségeinken!