Várjuk hívását: 06-20-995-2-885

0 Ft

FiiO DK1 dokkoló

számos FiiO DAC/DAP mellé
FiiO_DK1_1.jpg
FiiO_DK1_1.jpg
FiiO_DK1_2.jpg
FiiO_DK1_3.jpg

FiiO DK1 dokkoló

Ár:
6990 Ft
2-3d.gif
Leírás

FiiO DK1

Dokkoló FiiO lejátszók és D/A konverterek mellé

A FiiO DK1 dokkoló segít megőrizni az íróasztal rendjét. Használatával a töltő, adat és audio kábelek dzsungelének helyét egy elegáns, praktikus megoldás veszi át.

A FiiO DK1 dokkolóhoz csatlakoztathatod az X1, második generációs X3 és X5 lejátszók mellett az X7 DAP-ot és az E17K DAC-ot is.

A FiiO DK1 masszív USB csatlakozója kellően kiemelkedik a talpból, emellett csekély mértékben (kb. 25 fokban) előre-hátra dönthető, hogy minden behelyezhető FiiO eszköz pontosan illeszkedjen hozzá.

A DK1 hátlapján található USB csatlakozót a számítógéppel kell összekötni. A dokkolt FiiO eszköz ezek keresztül kapja a tápfeszültséget, amellett az adatátvitel is ezen a kábelen keresztül történik. A line-out (vagyis vonali) kimeneten keresztül a dokkolt eszköz vonalszintű kimenő jelét kötheted szobai hangrendszerhez vagy egyéb eszközhöz.

A DK1 megalkotásakor nemcsak a csatlakozók kiválasztása történt nagyon körültekintően, hanem az egész DK1 anyag használatán érezhető az igényesség.

Az alumínium ötvözetből készült talp, valamint a légiesen kecses, ívelt műanyag tartó önmagában is szép, amikor a dokkolóhoz éppen nem csatlakozik semmi.

Egy kompatibilis lejátszó vagy D/A konverter dokkolása pedig még tovább javítja a FiiO eszközök egyébként is impozáns megjelenését.

Legyen a Te asztalod dísze is egy FiiO DK1 dokkoló!

Jótállás

Minden FiiO termékre 2 év jótállást vállalunk.

(Kivéve az Outletből rendelt termékeket.)

Facebook

 

Szállítási díj

szállítás

19.990 forint alatti rendelések esetén a kiszállítás díja bruttó 999 forint, 
19.990 forint felett a szállítás ingyenes Magyarország teljes területére.