Várjuk hívását: 06-20-995-2-885

0 Ft

FiiO i1 Apple DAC+AMP

Apple DAC+AMP
FiiO_i1_1.jpg
FiiO_i1_1.jpg
FiiO_i1_3.jpg
FiiO_i1_2.jpg

FiiO i1 Apple DAC+AMP

Ár:
19990 Ft
2-3d.gif
Leírás

FiiO i1 DAC+AMP (MFi)

D/A konverter fejhallgató erősítővel Apple eszközökhöz

MFi. Made for iPhone/iPad/iPod. Kizárólag az Apple cég szigorú előírásainak maradéktalanul megfelelő termékek használhatják ezt a logót. Márpedig a FiiO i1 minden teszten jól teljesített.

Az i1 egy modern, elegáns, hordozható fejhallgató erősítő, amelyet kifejezetten az Apple speciális, Lightning csatlakozóval ellátott termékeihez (iPad, iPod, iPhone) fejlesztettek ki a FiiO mérnökei. 

Az i1 segítségével bármilyen három- vagy négypólusú, 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fej- és fülhallgatót csatlakoztathatsz Apple eszközeidhez.

Az i1 hosszúkás tokjában két fontos összetevő kapott helyet: egy olyan digitális-analóg átalakító (digital-analog converter, DAC) amely pl. egy iPhone beépített D/A átalakítójánál jobb minőségben alakítja át az iPhone Lightning csatlakozóján át érkező, digitális jelfolyamot analóg jellé, és egy erősítő, amely a D/A konverterből nyert jelet a fejhallgató által megkívánt hangerőre erősíti.

Az i1-ben elhelyezkedő D/A átalakító maximum 48 kHz-es frekvenciával dolgozza fel a bejövő digitális jelfolyamot, mivel az Apple Lighning Audio Modulja jelenleg maximum 48 kHz-es mintavételi frekvenciájú jelet szolgáltat. Az i1 egyébként akár 192 kHz-es jel feldolgozására is képes lenne, így a jövőben piacra kerülő Apple termékekben megjelenő, nagyobb frekvenciával működő LAM-ok kiszolgálása is zökkenőmentes lesz.

Az i1 vezetékén lévő távirányítójával hívást fogadhatsz, lépkedhetsz a zeneszámok között, valamint a beépített mikrofonnak köszönhetően akár beszélgetést is folytathatsz abban az esetben is, ha a fejhallgatója egyébként nem rendelkezik mikrofonnal. (Az i1 érzékeli, ha mikrofonos fejhallgatót csatlakoztatunk hozzá – ebben az esetben az i1 beépített mikrofonja helyett a fejhallgató mikrofonja lesz aktív.)

A csomag tartalma:

- FiiO i1 DAC+AMP

- Használati útmutató

- 2 év jótállás

Műszaki adatok

Fejhallgató impedancia 16 -50 ohm
Teljesítmény 30 mW (16 ohm) 
Frekvencia átvitel 20 Hz - 20 kHz
Torzítás (THD+N) <0.003% (1 kHz)
Jel/zaj viszony (SNR) ≥105 dB
Méret 9,5 × 9,5 mm × 45,5 mm
Tömeg 12 g

 

Kipróbálási lehetőség

A termék kipróbálható:

iJoe Apple Kereskedés

Gyártói adatlap

Kattints ide, ha meg szeretnéd nézni a FiiO i1 lejátszó angol nyelvű oldalát, ahol további információkat és képeket találsz.

Jótállás

Minden FiiO termékre 2 év jótállást vállalunk.

(Kivéve az Outletből rendelt termékeket.)

Facebook

 

Szállítási díj

szállítás

19.990 forint alatti rendelések esetén a kiszállítás díja bruttó 999 forint, 
19.990 forint felett a szállítás ingyenes Magyarország teljes területére.